Меню
Your Cart

Tara

Brand: pw
Описание:Фиксирана рамка, изработена от висококачествен ПДЧ  и издръжлив MDF.Разполага с два рафта.Предлага се в специалния цвят рустик дъб.Хармонично се вписва с останалите продукти от серията Tara: Гардероби, чекмеджета, нощни шкафчета, конзоли и др.Размери на продукта:Дължина: 102,5 смШирина..
165 лв.
Brand: pw
Описание:Фиксирана рамка, изработена от висококачествен ПДЧ  и издръжлив MDF.Разполага с две чекмеджетаПредлага се в специалния цвят -рустик дъб.Хармонично пасва на останалите продукти от серията Tara: Гардероби, чекмеджета, нощни шкафчета, конзоли и др.Размери на продукта:Дължина: 121 смШирина..
245 лв.
Brand: pw
Описание:Фиксирана рамка, изработена от висококачествен ПДЧ и издръжлив MDF.Разполага с четири чекмеджета за съхранение на вашите аксесоари.Предлага се в специалния цвят рустик дъб.Хармонично се вписва с останалите продукти от серията Tara: Гардероби, чекмеджета, нощни шкафчета, конзоли и др.Размери..
250 лв.
Brand: pw
Описание:Фиксирана рамка, изработена от висококачествен ПДЧ  и издръжлив MDF.Разполага с шкаф с 4 рафта, който ви дава много възможности за затворено съхранение на вашите обувки, както и чекмедже в долната част.Предлага се в специалния цвят рустик дъб.Капацитет за 15 чифта обувкиХармонично се в..
285 лв.
Brand: pw
Описание:Фиксирана рамка, изработена от висококачествен ПДЧ и издръжлив MDF.Разполага с три чекмеджетаРазполага с табуретка в същия цвят като основната мебел.Предлага се в специалния цвят рустик дъб.Хармонично се вписва с останалите продукти от серията Tara: Гардероби, чекмеджета, нощни шкафчета, ко..
359 лв.
Brand: pw
Описание:* Изработена от висококачествена ПДЧ, устойчива на напрежение, износване и време.* Предлага се в цвят рустик-дъб.* Леглото е с подматрачна рамка.* Таблата е декорирана с две правоъгълни линейни форми.* Комбинира се с размери на матрак 160х200 (не е включен в цената)* Хармонично се вписва с ..
495 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)