Меню
Your Cart

Мебели по поръчка

Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!ЗАБЕЛЕЖКА! МОЛЯ НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ОТНОСНО ЦЕНА, ПОНЕЖЕ ВАРИРА СПОРЕД, РАЗМЕР, ИЗБОР НА МАТЕРИЯ И ЦВЯТ!Хармонична игра на обеми, свързани в естетична форма и модерен стил.Скритите крака визуално повдигат дивана и създават ..
0 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Фотьойл с атрактивен дизайн във формата на дамска обувка. Подходящ за обзавеждане на магазини, студиа и др. Избор на дамаска или еко кожа по Ваш избор.Размери;Височина - 100 смШирина - 84 смШирина седалка - 43 смШирина обле..
210 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Стол в индустриален дизайн. Българско производство!Формована седалка от шперплат в комбинация от различни по твърдост дунапрени - тип „сандвич“.Възможност за изработка с текстили или естествени кожи, включително и ръчно със..
230 лв.
Brand: Arbor
Разполага с 3 чекмеджета с ролкови водачи.Размери;Височина - 84 смШирина - 76 смДължина - 50 смПодходящи за детски легла BJ и РИНИ. Може да се изработи от същите цветове като кошара РИНИ ФЪН. Вижте цетовете на кошара РИНИ ФЪН...
240 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят, дамаска, еко кожа и естествена кожа. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Стол с капитонирана облегалка и удобни подръчки.Семпъл, класически и романтичен дизайн.Възможност за изработка с текстили или естествени кожи, включително и ръчно състарени.Дървени крака, тонирани..
240 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Столове за трапезария в бароков стил с нисък гръб /модел -294/ по поръчка.Класически дизайн с ръчно капитонирана облегалка.Седалка с ластични колани, за по-добър комфорт.Възможност за изработка с текстили или кожи, включите..
250 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят, дамаска, еко кожа и естествена кожа. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Столове за трапезария в бароков стил с нисък гръб /модел -295/ по поръчка.Класически дизайн с ръчно капитонирана облегалка.Седалка с ластични колани, за по-добър комфорт.Възможност за изработка с ..
250 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Стол в индустриален дизайн с подлакътници. Българско производство!Формована седалка от шперплат в комбинация от различни по твърдост дунапрени - тип „сандвич“.Възможност за изработка с текстили или естествени кожи, включите..
260 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят, дамаска, еко кожа и естествена кожа. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Бар стол с капитонирана облегалка и дървена основа.Семпъл, класически и романтичен дизайн.С височина на седалката 75 см, столът е подходящ за бар маси.Върху предната дървена рамка на краката има п..
265 лв.
Brand: Arbor
Разполага с 4 рафта и един лост за дрехи.Може да се изработи в различни цветове - дъб и венге, орех, хималайски дъб, бук, череша и бреза.Подходящ за трансформиращите се легла BJ и детските легла РИНИ.Размери;Височина - 185 смШирина - 50 смДължина - 50 смСкриновете и градеробите се изработват в 30 ра..
269 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Елегантни столове в индустриален стил и конструкция от дълбоко формован буков шперплат по поръчка.Прахово боядисана метална основа и крака от твърда дървесина, която може да бъде байцвана или боядисана по Ваше желание.Тапиц..
270 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят, дамаска, еко кожа и естествена кожа. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Столове за трапезария в бароков стил по поръчка.Класически дизайн с ръчно капитонирана облегалка.Седалка с ластични колани, за по-добър комфорт.Крака от масивна дървесина с натурален цвят или тони..
280 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Модел подходящ за Вашия офис, чакалня или заведение. Успешно се вписва във всички съвременни интериори със зона за изчакване. Правият му насрещен силует Ви позволява максимално да използвате свободното пространство. Като оп..
295 лв.
Brand: Arbor
Може да се изработи в различни цветове - дъб и венге, орех, хималайски дъб, бук, череша и бреза.Подходящ за трансформиращите се легла BJ и детските легла РИНИ.Размери;Височина - 115 смШирина - 60 смДължина - 50 смСкриновете и градеробите се изработват в 30 работни дни срок, след авнасово плащане на ..
300 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят, дамаска, еко кожа и естествена кожа. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Столове за трапезария в бароков стил по поръчка.Класически дизайн с ръчно капитонирана облегалка.Седалка с ластични колани, за по-добър комфорт.Крака от масивна дървесина с натурален цвят или тони..
310 лв.
Brand: Arbor
Размери;Височина - 90 смШирина - 82 смДължина - 50 смПодходящи за детски легла BJ и РИНИ. Може да се изработи в различни цветове - дъб и венге, орех, хималайски дъб, бук, череша и бреза.30 работни дни на израбтка...
314 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Елегантни столове и пейки с подлакътници и конструкция от дълбоко формован буков шперплат по поръчка.Прахово боядисана метална основа и крака от твърда дървесина, която може да бъде байцвана или боядисана по Ваше желание.Та..
320 лв.
Brand: Arbor
Разполага с 2 рафта, един лост за дрехи и три чекмеджета.Може да се изработи в различни цветове - дъб и венге, орех, хималайски дъб, бук, череша и бреза.Подходящ за трансформиращите се легла BJ и детските легла РИНИ.Размери;Височина - 185 смШирина - 50 смДължина - 50 смСкриновете и градеробите се из..
333 лв.
Brand: Arbor
Описание; - Люлеещ механизъм, който може да се заключва. - За матрак: 60x120 см. - Матракът не е включен! При покупка с матрак "Комбиниран" с размер 60/120 цената е 399 лв.                          - Материал: МДФ, ..
366 лв.
Brand: Arbor
Разполага с 4 рафта и един лост за дрехи.Подходящ за всички видове кошари и за детските трансформиращи се легла.Размери;Височина - 185 смШирина - 50 смДължина - 50 смСкриновете и градеробите се изработват в 30 работни дни срок, след авнасово плащане на 30 % от стойността...
377 лв.
Показани са от 1 до 20 от 64 резултата (4 страници)