Меню
Your Cart

Дневна

Brand: pw
Стенен рафт с иноватиен дизайн, идеален за дома или за офиса.Технически характеристики: * Изработен от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с устойчивост на напрежение и време. Предлага се в естествен цвят. Размери на продукта: Дължина 30 см. Ширина: 22 см. Височ..
30 лв.
Brand: pw
Стенен рафт с иновативен дизайн.Технически характеристики:* Изработен от висококачествена естествена борова дървесина, устойчива на тежести. Предлага се в цвят орех.* Включва състав от три рафта под формата на многоъгълник.Размери на продукта: 28,5x9x35 см...
30 лв.
Brand: pw
Стенен рафт в композиция от два квадратни рафта с иновативен дизайн. Лесна за използване мебел за всеки дом или офис пространство. Технически характеристики:* Изработен от висококачествена естествена борова дървесина, устойчива на тежест. Предлага се в цвят орех.* Включва композицията..
30 лв.
Brand: pw
Стенен рафт с иновативен дизайн. Лесна за използване мебел за всеки дом или офис пространство. Технически характеристики:* Изработен от висококачествена естествена борова дървесина, устойчива тежест. Предлага се в цвят орех.* Включва състав на рафтове под формата на триъгълник.Размери..
30 лв.
Етажерка за документи и папки или декорация. Размери:Дълбочина: 20смШирочина: 21смВисочина: 91.5смПредлаган цвят: бяла и дъб сонома/виж снимките/Практична и удобна за всеки офис и работно място или за дома.  Етажерка с 6 разделения, изработена от висококачествено ПДЧ.Отговарят на..
33 лв.
Brand: pw
Стенен рафт в модерен дизайн,който ще подчертае любимите ви дребни предмети, подходящ за всяко пространство. Технически характеристики: * Изработен от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с устойчивост на напрежение и време. Предлага се в бял цвят, с детайли в цвят дъб.Размери ..
34 лв.
Brand: pw
Стенен рафт от три квадратни рафта с иновативен дизайн. Лесна за използване мебел за всеки дом или офис пространство. Технически характеристики:* Изработен от висококачествена естествена борова дървесина, устойчива на напрежение. Предлага се в цвят орех.* Включва състава от три рафта ..
34 лв.
Brand: pw
Стенен рафт в композиция от три квадратни рафта с иновативен дизайн. Лесна за използване мебел за всеки дом или офис пространство. Технически характеристики:* Изработен от висококачествена естествена борова дървесина, устойчива на стрес и време. Предлага се в цвят орех.* Включва съста..
37 лв.
Тв шкаф или маса Nahto е изработена от ПДЧ в цвят дъб сонома с изчистен и опростен дизйан. Предлага място за телевизора и две ниши за вашата мултимедия и приемник.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 60/30/40смЦвят: Дъб сономаДоставка 2 до 5 работни дни...
38 лв.
Помощна маса с вдигащ се капак в 4 цвята. Материал МДФ / прахово боядисан метал.размери: ф42/41 смЦветове - натурално-черен, бяло-черен, сиво-черен, натурално-бял.Доставка 2 до 5 работни дни...
38 лв.
Brand: Halmar
Описание  Размери: (диаметър х височина) - 40х42 см  Материал: лакиран МДФ/дърво..
42 лв.
Тв шкаф или маса Zeito е изработена от ПДЧ в цвят дъб сонома с изчистен и опростен дизйан. Предлага място за телевизора и две ниши за вашата мултимедия и приемник.Материал: Ламинирано ПДЧРазмери Ш/Д/В: 49.5/30/52.3смЦвят: Дъб сономаДоставка 2 до 5 работни дни...
44 лв.
Brand: pw
Искате ли рафт, който да впечатли вашите приятели? С висококачествено строителство и модерен дизайн?   Модерен, издръжлив, впечатляващ. Идеален както за дома, така и за офиса. Технически характеристики: * Изработен от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с у..
45 лв.
Brand: pw
Модерен, издръжлив и впечатляващ. Идеален както за дома, така и за офиса. Технически характеристики: * Изработен от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с устойчивост на напрежение и време.  * Включва композицията от хоризонтални и вертикални рафтове, създаващи впечат..
45 лв.
Квадратна помощна маса Lita 1 с основа от хромиран метал и плотове от стъкло.С елегантен и изчистен дизайн, помощна маса Lita 1 ще бъде прекрасно допълнение и помощник във вашия дом. Масичката е лека и практична и разполага с два плота от прозрачно стъкло.Материал: Стъкло/Хромиран металРазмери Ш/Д/В..
46 лв.
Brand: pw
Ръчно изработен рафт в модерен дизайн, изработен от естествено дърво. Висококачествена конструкция, която ще обнови естетиката на вашето пространство.   Технически характеристики:* Изработен от естествено борово дърво в цвят орех. Размери на продукта:Дължина 40 см.Ширина: 1,6 см...
48 лв.
Холна маса COLORA- свежо предложение за допълнение към обзавеждането на Вашия съвременен дом. Изработена е със стъклен плот- с многоцветен принт, стоящ върху метална основа. 105/55/32*Размерите са габаритни и следват реда: ширина/дълбочина/височина, в см.Материал:Плот- СтъклоОснова- МеталЦвят:&..
49 лв.
Brand: pw
Стенен рафтен комплект с иновативен дизайн ивисококачествена конструкция, която ще надгради естетиката на вашето пространство. Технически характеристики: * Изработен от висококачествен меламин, с устойчивост на напрежение. * Размери на продукта: 120x15x10 см...
52 лв.
Brand: pw
Стенен рафтен комплект с иновативен дизайн ивисококачествена конструкция, която ще надгради естетиката на вашето пространство. Технически характеристики: * Изработен от висококачествен меламин, с устойчивост на напрежение. * Размери на продукта: 120x15x10 см...
52 лв.
Показани са от 1 до 20 от 472 резултата (24 страници)