Меню
Your Cart

Офис столове

Brand: Furnit
Висококачествен свързващ елемент от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! свързващ елемент за iso black метален,служи за свързването на столовете от конкретния модел в редица..
10 лв.
Brand: Furnit
Колелца за мек под стандартни 5 бр. в комплект...
14 лв.
Brand: Furnit
Комплект подлакътници за модели Regal,Jupiter и Prestige!..
27 лв.
Brand: Furnit
Колелца за твърд под гумирани 5 бр. в комплект...
39 лв.
Brand: Furnit
Комплект подлакътници за модели Regal,Jupiter и Prestige!..
48 лв.
Brand: Furnit
Комплект подлакътници за модели Regal,Jupiter и Prestige!..
48 лв.
Brand: Furnit
Ринг база черна. В цената на показаният модел не е включена цена на колелца,стъпки и кръстачка...
49 лв.
Посетителски стол TAURUS ТN TNT дамаска C02, червен Посетителски стол TAURUS ТN TNT дамаска C02, червен
-24 %
Brand: Antares
Посетителски стол с метална рамка, прахово боядисана черен цвят. Овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм. Протектори на краката за защита на всички видове настилки. Декоративен пластмасов капак на облегалката и TNT плат под седалката. Тапициран с дамаска Cagli в червен цвят. Възможност за стифиране..
51 лв. 67 лв.
Посетителски стол TAURUS ТN TNT дамаска C06, син Посетителски стол TAURUS ТN TNT дамаска C06, син
-24 %
Brand: Antares
Посетителски стол с метална рамка, прахово боядисана черен цвят. Овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм. Протектори на краката за защита на всички видове настилки. Декоративен пластмасов капак на облегалката и TNT плат под седалката. Тапициран с дамаска Cagli в син цвят. Възможност за стифиране. М..
51 лв. 67 лв.
Посетителски стол TAURUS ТN TNT дамаска C13, сив Посетителски стол TAURUS ТN TNT дамаска C13, сив
-24 %
Brand: Antares
Посетителски стол с метална рамка, прахово боядисана черен цвят. Овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм. Протектори на краката за защита на всички видове настилки. Декоративен пластмасов капак на облегалката и TNT плат под седалката. Тапициран с дамаска Cagli в сив цвят. Възможност за стифиране. М..
51 лв. 67 лв.
Посетителски стол TAURUS ТN TNT дамаска C29, бордо Посетителски стол TAURUS ТN TNT дамаска C29, бордо
-24 %
Brand: Antares
Посетителски стол с метална рамка, прахово боядисана черен цвят. Овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм. Протектори на краката за защита на всички видове настилки. Декоративен пластмасов капак на облегалката и TNT плат под седалката. Тапициран с дамаска Cagli в цвят бордо. Възможност за стифиране...
51 лв. 67 лв.
Посетителски стол TAURUS PN LAYER P25, червен Посетителски стол TAURUS PN LAYER P25, червен
-23 %
Brand: Antares
Посетителски стол с метална рамка, прахово боядисана в черен цвят. Овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм. Протектори на краката за защита на всички видове настилки. Седалка и облегалка от перфорирана пластмаса в червен цвят. Възможност за стифиране. Максимално натоварване до 130 кг. Тестван и сер..
54 лв. 70 лв.
Посетителски стол TAURUS PN LAYER P26, черен Посетителски стол TAURUS PN LAYER P26, черен
-23 %
Brand: Antares
Посетителски стол с метална рамка, прахово боядисана в черен цвят. Овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм. Протектори на краката за защита на всички видове настилки. Седалка и облегалка от перфорирана пластмаса в черен цвят. Възможност за стифиране. Максимално натоварване до 130 кг. Тестван и серт..
54 лв. 70 лв.
Посетителски стол TAURUS PN LAYER P27, тъмно син Посетителски стол TAURUS PN LAYER P27, тъмно син
-23 %
Brand: Antares
Посетителски стол с метална рамка, прахово боядисана в черен цвят. Овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм. Протектори на краката за защита на всички видове настилки. Седалка и облегалка от перфорирана пластмаса в тъмно син цвят. Възможност за стифиране. Максимално натоварване до 130 кг. Тестван и ..
54 лв. 70 лв.
Посетителски стол TAURUS PN LAYER P28, слонова кост Посетителски стол TAURUS PN LAYER P28, слонова кост
-23 %
Brand: Antares
Посетителски стол с метална рамка, прахово боядисана в черен цвят. Овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм. Протектори на краката за защита на всички видове настилки. Седалка и облегалка от перфорирана пластмаса в цвят. слонова кост. Възможност за стифиране. Максимално натоварване до 130 кг. Тества..
54 лв. 70 лв.
Посетителски стол TAURUS PN LAYER P29, антрацит Посетителски стол TAURUS PN LAYER P29, антрацит
-23 %
Brand: Antares
Посетителски стол с метална рамка, прахово боядисана в черен цвят. Овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм. Протектори на краката за защита на всички видове настилки. Седалка и облегалка от перфорирана пластмаса в цвят антрацит. Възможност за стифиране. Максимално натоварване до 130 кг. Тестван и с..
54 лв. 70 лв.
Посетителски стол TAURUS PN LAYER P30, бордо Посетителски стол TAURUS PN LAYER P30, бордо
-23 %
Brand: Antares
Посетителски стол с метална рамка, прахово боядисана в черен цвят. Овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм. Протектори на краката за защита на всички видове настилки. Седалка и облегалка от перфорирана пластмаса в цвят бордо. Възможност за стифиране. Максимално натоварване до 130 кг. Тестван и серт..
54 лв. 70 лв.
Показани са от 1 до 20 от 643 резултата (33 страници)