Меню
Your Cart

Таванни осветителни тела

Brand: pw
Ако търсите подходящия аксесоар, за да подобрите атмосферата на вашето пространство, това е правилният избор.Таванна лампа в бял цвят с бронзови детайли.Технически характеристики* Цвят: Бял - Античен бронз* Материал: ABS - Поликарбонат* Метод на осветление: Дифузно* Тип крушка: E27Размер на продукта..
28 лв.
Brand: pw
Ако търсите подходящия аксесоар, за да подобрите атмосферата на вашето пространство, това е правилният избор.Таванна лампа в черен цвят с бронзови детайли.Технически характеристики* Цвят: Черен - Античен бронз* Материал: ABS - Поликарбонат* Режим на осветление: Дифузно* Тип крушка: E27Размери на про..
28 лв.
Brand: pw
Кръглите форми на лампите винаги са впечатляващи и придават нов дъх във всяко пространство, независимо къде са поставени. Технически характеристики:Осветително тяло изработено от въже с изключително качество, с устойчивост на износване и време.Перфориран дизайн, който прави светлината разпръсна..
35 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят индустриална таванна лампа, за да завършат декорацията на вашето лично пространство, този модел е идеалното решение. Осветително тяло с отлично качество, в бял цвят и с отличен дизайн, идеален за вътрешни помещения Технически характеристики: * Цвят: бял&nb..
37 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят индустриална таванна лампа, която да завърши декорацията на вашето лично пространство, този модел е идеалното решение. Отлично качествено осветително тяло, в черен цвят, с отличен дизайн, идеален за интериори.Спецификации:*Черен цвят* Материал: метал* Тип лампа: E27..
37 лв.
Brand: pw
С минимален, но в същото време впечатляващ и висококачествен дизайн, тази лампа може да бъде поставена във всяко пространство, което ви служи, придавайки му нов дъх.Технически характеристики:Материал: Рамка и основен корпус на осветително тяло, изработени от метал с изключително качество, с устойчив..
37 лв.
Brand: pw
Минимален, но в същото време впечатляващ и висококачествен дизайн, който може да бъде поставен във всяко пространство.  Технически характеристики:Материал: Рамка и основен корпус на осветително тяло, изработени от метал с изключително качество, с устойчивост на износване и време.Перфориран..
37 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Осветително тяло изработено от метал, с висока устойчивост на износване и време. Осветителната част разполага с декоративен шнур, специално изработен за дълготрайно осветление. Вътре в нея има полупрозрачен кръгъл корпус, изработен от полипропилен.Предлага се в че..
39 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят ръчно изработено таванно осветление, което впечатлява с индустриалния си дизайн, това е идеалното предложение за покупка.Отлично качествено осветително тяло, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство. Технически характеристики:* ..
42 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят таванско осветление, което да завърши декорацията на вашето лично пространство, този модел е идеалното решение. Осветително тяло с отлично качество.Технически характеристики:* Цвят: Бял - Натурален* Материал: Метал - Въже*  Захранване с една крушка E27 с максим..
44 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят таванско осветление, което да завърши декорацията на вашето лично пространство, този модел е идеалното решение. Осветително тяло с отлично качество,.Технически характеристики:* Цвят: Черен - Натурален* Материал: Метал - Въже* Захранване с една крушка: E27 с максимал..
44 лв.
Brand: pw
Sam съчетава класиката с модерното и може да се впише уникално във всяка част от вашия дом. Дължина на кабела: 80 см. Захранване с крушка E27 (макс. 40W), която не е включена в цената.Размери:Дължина: 30 см.Ширина: 30 см.Височина: 22,5 см...
48 лв.
Brand: pw
 Нейният оригинален дизайн ще подчертае вашия декор и ще му придаде нов дъх.Технически характеристики:Осветително тяло изработено от метал с висока устойчивост на износване и време. Предлага се в черен цвят, с детайли в естествен цвят.Захранване с крушка E27, с максимална мощност до 60W, к..
48 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят модерна таванна лампа, която да завърши декорацията на вашето лично пространство, този модел е идеалното решение. Осветително тяло с отлично качество, изработено от стъкло в хромирани детайли.Технически характеристики:* Цвят: Бежови стъклени детайли в хром-антрацит*..
52 лв.
Brand: pw
Подобрете естетиката на вашето пространство, като изберете лампа с изглед и стил. Тя съчетава естетика и качество и определено ще придаде нов дъх на вашето пространство.Технически характеристики:Материал: Изработена от метал с изключително качество и устойчивост на време и износване. По пе..
52 лв.
Brand: b2m
Модерна таванна лампа. Изработена е от висококачествена метална рамка в черен нюанс.Височината на осветителното тяло може се регулира, за да оформите дизайна по ваш избор.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100W, която не е включена в цената.Размери: 30х6х110 см...
52 лв.
Brand: b2m
Модерна лампа за таван. Изработена е от висококачествена метална рамка в черен нюанс.Височината на осветителното тяло може се регулира, за да оформите дизайна по ваш избор.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100W, която не е включени в цената.Размери: 15х6х123см...
52 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят ръчно изработена таванна лампа, която впечатлява с модерния си дизайн, това е идеалното предложение за покупка.Отлично качествено осветително тяло, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство. Спецификации:* Цвят: Натурален - черен..
54 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят модерен таван с много светлини, който впечатлява и надхвърля обичайните класически стандарти, този модел е идеалното предложение за покупка.Отлично качествено осветително тяло, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство.Технически хара..
55 лв.
Brand: b2m
Модерна лампа, със семпъл дизайн, в черни и златни цветове.Изработена е от висококачествен метал.Дължината е регулируема.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100 W, която не е включена в цената.Размери: Φ30х33-113 см...
55 лв.
Показани са от 1 до 20 от 109 резултата (6 страници)