Меню
Your Cart

Таванни осветителни тела

Brand: pw
Ако търсите подходящия аксесоар, за да подобрите атмосферата на вашето пространство, това е правилният избор.Таванна лампа в бял цвят с бронзови детайли.Технически характеристики* Цвят: Бял - Античен бронз* Материал: ABS - Поликарбонат* Метод на осветление: Дифузно* Тип крушка: E27Размер на продукта..
28 лв.
Brand: pw
Ако търсите подходящия аксесоар, за да подобрите атмосферата на вашето пространство, това е правилният избор.Таванна лампа в черен цвят с бронзови детайли.Технически характеристики* Цвят: Черен - Античен бронз* Материал: ABS - Поликарбонат* Режим на осветление: Дифузно* Тип крушка: E27Размери на про..
28 лв.
Brand: pw
Кръглите форми на лампите винаги са впечатляващи и придават нов дъх във всяко пространство, независимо къде са поставени. Технически характеристики:Осветително тяло изработено от въже с изключително качество, с устойчивост на износване и време.Перфориран дизайн, който прави светлината разпръсна..
35 лв.
Brand: pw
С минимален, но в същото време впечатляващ и висококачествен дизайн, тази лампа може да бъде поставена във всяко пространство, което ви служи, придавайки му нов дъх.Технически характеристики:Материал: Рамка и основен корпус на осветително тяло, изработени от метал с изключително качество, с устойчив..
37 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Материал: Рамка, изработена от висококачествен метал, с устойчивост на износване и време. Декоративен шнур с висока якост по периметъра.Цвят: Черна рамка - Кабел в естествен цвятЗахранване с крушка E27, която не е включена в пакетаВисочината й се регулира според нуждит..
39 лв.
Brand: pw
 Нейният оригинален дизайн ще подчертае вашия декор и ще му придаде нов дъх.Технически характеристики:Осветително тяло изработено от метал с висока устойчивост на износване и време. Предлага се в черен цвят, с детайли в естествен цвят.Захранване с крушка E27, с максимална мощност до 60W, к..
48 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят модерна таванна лампа, която да завърши декорацията на вашето лично пространство, този модел е идеалното решение. Осветително тяло с отлично качество, изработено от стъкло в хромирани детайли.Технически характеристики:* Цвят: Бежови стъклени детайли в хром-антрацит*..
52 лв.
Brand: pw
Подобрете естетиката на вашето пространство, като изберете лампа с изглед и стил. Тя съчетава естетика и качество и определено ще придаде нов дъх на вашето пространство.Технически характеристики:Материал: Изработена от метал с изключително качество и устойчивост на време и износване. По пе..
52 лв.
Brand: b2m
Модерна таванна лампа. Изработена е от висококачествена метална рамка в черен нюанс.Височината на осветителното тяло може се регулира, за да оформите дизайна по ваш избор.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100W, която не е включена в цената.Размери: 30х6х110 см...
52 лв.
Brand: b2m
Модерна лампа за таван. Изработена е от висококачествена метална рамка в черен нюанс.Височината на осветителното тяло може се регулира, за да оформите дизайна по ваш избор.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100W, която не е включени в цената.Размери: 15х6х123см...
52 лв.
Brand: b2m
Модерна лампа, със семпъл дизайн, в черни и златни цветове.Изработена е от висококачествен метал.Дължината е регулируема.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100 W, която не е включена в цената.Размери: Φ30х33-113 см...
55 лв.
Brand: pw
Модерен метален осветител, идеален за декориране на модерни бизнес и домашни пространства. Изработен с отлично качество, в черен цвят и детайли в злато, с изключителен дизайн, който го отличава.Спецификации:* Цвят: Черен - златен.* Материал: метал* Диаметър на абажура: Φ22 см.* Захранване с кру..
59 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят модерен плафон, който да завърши декорацията на вашето лично пространство, този модел е идеалното решение. Осветително тяло с отлично качество, в черен цвят с интегрирани кристали.Спецификации:* Цвят: Черен* Материал: Стъкло - Метал* Тип крушка: E27, с мак..
61 лв.
Brand: pw
Ако търсите подходящия аксесоар, за да подобрите атмосферата на вашето пространство, това е правилният избор.Таванна лампа в бял цвят със сребърни детайли.Технически характеристики* Цвят: Бял - Сребрист* Материал: Плат - PVC* Метод на осветление: Дифузен* Тип крушка: E27Размер на продукта: Φ30x55 см..
61 лв.
Brand: pw
Ако търсите подходящия аксесоар, за да подобрите атмосферата на вашето пространство, това е правилният избор.Таванна лампа в комбинация от черен и бял цвят.Технически характеристики* Цвят: Бял - Черен* Материал: Плат - PVC* Метод на осветление: Дифузен* Тип крушка: E27* Крушката не е включ..
61 лв.
Brand: pw
Търсите лампа, която ще придаде нещо ново в естетиката на вашия дом?Лампата е с изключително качествена ръчно изработена конструкция, която ще Ви впечатли!Технически характеристики:Материал: Плетена юта с естествен произход, високо качество и издръжливост. Екологичен материал, произведен от рас..
62 лв.
Brand: b2m
Метална таванна лампа във винтидж стил.Височината се регулира в зависимост от метода на монтаж.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100W, която не е включена в цената.Предлага се в черен цвят, с детайли в златен нюанс.Размери: Φ22x27x107 см...
65 лв.
Brand: b2m
Метална таванна лампа във винтидж стил.Височината се регулира в зависимост от метода на монтаж.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100W, която не е включена в цената.Предлага се във златен нюанс, с детайли в черен цвят.Размери: Φ22x27x107 см...
65 лв.
Brand: b2m
Модерен плафон, изработен от висококачествен метал, в черен цвят, със златни детайли.Дължината на лампата е регулируема.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100W, която не е включена в цената.Размери: 20х20х114 см...
65 лв.
Brand: b2m
Метална таванна лампа с оригинална конструкция, която магнетизира очите.Може да се постави в офиса, в хола, в спалнята или дори в професионалните пространства и да придаде вечен стил.Изработена е с отлично качество, в черен цвят.Необходима е една крушка E27,  с максимална мощност до 100W, ..
65 лв.
Показани са от 1 до 20 от 98 резултата (5 страници)