Меню
Your Cart

Таванни осветителни тела

Brand: pw
Ако търсите подходящия аксесоар, за да подобрите атмосферата на вашето пространство, това е правилният избор.Таванна лампа в бял цвят с бронзови детайли.Технически характеристики* Цвят: Бял - Античен бронз* Материал: ABS - Поликарбонат* Метод на осветление: Дифузно* Тип крушка: E27Размер на продукта..
28 лв.
Brand: pw
Ако търсите подходящия аксесоар, за да подобрите атмосферата на вашето пространство, това е правилният избор.Таванна лампа в черен цвят с бронзови детайли.Технически характеристики* Цвят: Черен - Античен бронз* Материал: ABS - Поликарбонат* Режим на осветление: Дифузно* Тип крушка: E27Размери на про..
28 лв.
Brand: pw
Кръглите форми на лампите винаги са впечатляващи и придават нов дъх във всяко пространство, независимо къде са поставени. Технически характеристики:Осветително тяло изработено от въже с изключително качество, с устойчивост на износване и време.Перфориран дизайн, който прави светлината разпръсна..
35 лв.
Brand: pw
С минимален, но в същото време впечатляващ и висококачествен дизайн, тази лампа може да бъде поставена във всяко пространство, което ви служи, придавайки му нов дъх.Технически характеристики:Материал: Рамка и основен корпус на осветително тяло, изработени от метал с изключително качество, с устойчив..
37 лв.
Brand: pw
Минимален, но в същото време впечатляващ и висококачествен дизайн, който може да бъде поставен във всяко пространство.  Технически характеристики:Материал: Рамка и основен корпус на осветително тяло, изработени от метал с изключително качество, с устойчивост на износване и време.Перфориран..
37 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят модерна таванна лампа, която да завърши декорацията на вашето лично пространство, този модел е идеалното решение. Осветително тяло с отлично качество, изработено от стъкло в хромирани детайли.Технически характеристики:* Цвят: Бежови стъклени детайли в хром-антрацит*..
52 лв.
Brand: pw
Подобрете естетиката на вашето пространство, като изберете лампа с изглед и стил. Тя съчетава естетика и качество и определено ще придаде нов дъх на вашето пространство.Технически характеристики:Материал: Изработена от метал с изключително качество и устойчивост на време и износване. По пе..
52 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят ръчно изработена таванна лампа, която впечатлява с уникалния си дизайн, това е идеалното предложение за покупка.Отлично качествено осветително тяло, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство.Технически характеристики:* Цвят: Натурален..
59 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят ръчно изработено таванно осветление, което впечатлява с индустриалния си дизайн, това е идеалното предложение за покупка.Отлично качествено осветително тяло, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство. Технически характеристики:* ..
60 лв.
Brand: pw
Ако търсите подходящия аксесоар, за да подобрите атмосферата на вашето пространство, това е правилният избор.Таванна лампа в бял цвят със сребърни детайли.Технически характеристики* Цвят: Бял - Сребрист* Материал: Плат - PVC* Метод на осветление: Дифузен* Тип крушка: E27Размер на продукта: Φ30x55 см..
61 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят модерен таван с много светлини, който впечатлява и надхвърля обичайните класически стандарти, този модел е идеалното предложение за покупка.Отлично качествено осветително тяло, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство.Технически хара..
69 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят ръчно изработена таванна лампа, която впечатлява с уникалния си дизайн, това е идеалното предложение за покупка.Осветително тяло с четири светлини с изключително качество, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство. Спецификации:*..
71 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят ръчно изработена таванна лампа, която впечатлява с индустриалния си дизайн, това е идеалното предложение за покупка.Осветително тяло с изключително качество, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство. Технически характеристики:&n..
84 лв.
Brand: pw
Модерна метална лампа, идеална за декориране на съвременни бизнес и домашни пространства. Изработено с отлично качество, в черен цвят и с отличен дизайн, който се отличава.Технически характеристики:* Цвят: Черен* Материал: Метал* Тип лампа: E27 - 100 WРазмери на продукта: 70x40x80 см...
90 лв.
Brand: b2m
Метална таванна лампа с оригинална конструкция, която магнетизира очите.Може да се постави в офиса, в хола, в спалнята или дори в бизнес пространства и да придаде вечен стил.Изработена с отлично качество, в черен цвят.Необходима е една крушка E27,  с максимална мощност до 100W, която не е ..
92 лв.
Brand: b2m
Метална таванна лампа с минимална и оригинална конструкция, която магнетизира очите.Може да се постави в офиса, в хола, в спалнята или дори в професионалните пространства и да придаде вечен стил.Изработена с отлично качество, в черен цвят.Необходима е една крушка E27,  с максимална мощност..
92 лв.
Brand: b2m
Модерна лампа за таван. Изработена е от висококачествена метална рамка в черен нюанс.Височината на осветителното тяло може се регулира, за да оформите дизайна по ваш избор.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100W, която не е включени в цената.Размери: 15х6х123см...
92 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Осветително тяло изработено от метал с изключително качество, с устойчивост на износване и време. Стъклени абажури, специално проектирани за осветителни тела с висока издръжливост.Дизайн, който кара светлината да се разсейва невероятно, когато осветителното тяло е вклю..
94 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят модерен таван с много светлини, който впечатлява и надхвърля обичайните класически стандарти, този модел е идеалното предложение за покупка.Отлично качествено осветително тяло, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство.Технически хара..
95 лв.
Brand: b2m
Модерен плафон, изработен от висококачествен метал, в черен цвят, със златни детайли.Дължината на лампата е регулируема.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100W, която не е включена в цената.Размери: 20х20х114 см...
100 лв.
Показани са от 1 до 20 от 58 резултата (3 страници)