Меню
Your Cart

Холни маси

Помощна маса Mariffa е практична маса за вашия дом или офис.Тип : помощна масаМатериал : МДФ/прахово боядисан металРазмери : Ф42/41 см.Цветове :-  бял / черен..
55 лв.
Помощна маса с вдигащ се капак в 4 цвята. Материал МДФ / прахово боядисан метал.размери: ф42/41 смЦветове - натурално-черен, бяло-черен, сиво-черен, натурално-бял.Доставка 2 до 5 работни дни...
55 лв.
Помощна маса Mariffa е практична маса за вашия дом или офис.Тип : помощна масаМатериал : МДФ/прахово боядисан металРазмери : Ф42/41 см.Цветове :-  Натурален / бял..
55 лв.
Помощна маса Mariffa е практична маса за вашия дом или офис.Тип : помощна масаМатериал : МДФ/прахово боядисан металРазмери : Ф42/41 см.Цветове :-  Сив / черен..
55 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Холна маса изработена от висококачествен ПДЧ материал с меламиново покритие, с устойчивост на износване и време. Този материал е безвреден за околната среда и здравето, не съдържа канцерогени и отговаря на европейските стандарти за качество E1. Предлага се в бял ц..
59 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Холна маса изработена от висококачествен ПДЧ материал с меламиново покритие, с устойчивост на износване и време. Този материал е безвреден за околната среда и здравето, не съдържа канцерогени и отговаря на европейските стандарти за качество E1. Размери на продукта..
59 лв.
Холна маса Agata е перфектното решение за дома ви. Изработена от МДФ и боядисан метал. Висока степен на устойчивост, висока механична, химическа и топлинна устойчивост. Лесни за почистване.Размер: Дължина: 75 см.Широчина: 50 см.Височина: 34 см.    Цвят: черен / бял. Доставка..
65 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Изработена от висококачествен ПДЧ материал с меламиново покритие, с устойчивост на износване и време. Този материал е безвреден за околната среда и здравето, не съдържа канцерогени и отговаря на европейските стандарти за качество E1. Материал безопасен за здравето..
66 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Изработена от висококачествен ПДЧ материал с меламиново покритие, с устойчивост на износване и време. Този материал е безвреден за околната среда и здравето, не съдържа канцерогени и отговаря на европейските стандарти за качество E1. Материал безопасен за здравето..
66 лв.
Brand: b2m
Холна маса в модерен семпъл дизайн в орехов нюанс с черни крака oт серия Sillia.Изработена от висококачествен меламин с метални крачета.Размери: 60x60x29Y см...
75 лв.
Холна маса "DORIN" е стилен образец на съвремието. Елегантни хромирани елементи служат за свръзка между двата плота на масата и осигуряват стабилна опора. Ефектният дизайн се дължи на перфектното съчетаните от материали. Горният плот е с красив принт мотив върху черно стъкло, което внася доза изиска..
79 лв.
Brand: Halmar
Описание на продукта:Размери: 50/42/51 см.Материал: прахово боядисана стомана.Цвят: бялТегло: 4 кг.Доставка от 20 до 25 работни дни...
79 лв.
Brand: Halmar
Описание на продукта:Размери: 50/42/51 см.Материал: прахово боядисана стомана.Цвят: черенТегло: 4 кг.Доставка от 20 до 25 работни дни...
79 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Изработена от висококачествен ПДЧ материал с меламиново покритие, с устойчивост на износване и време. Този материал е безвреден за околната среда и здравето, не съдържа канцерогени и отговаря на европейските стандарти за качество E1. МПредлага се в цвят сонома.Раз..
79 лв.
Brand: pw
Холна маса Bondi цвят бял-естествен 80x48x42cm За тези от вас, които обичат извити линии и търсят модерна и гъвкава холна маса, серията Bondi с впечатляващата си форма ще ви развълнува. Технически характеристики: * Повърхност в извита форма, изработена от подсилен MDF 15 мм висока яко..
82 лв.
Brand: b2m
Странична маса, изработена от висококачествен меламин с дебелина 18 мм, в бял цвят.Отличава се със своя впечатляващ и модерен дизайн, както и с изключителното си качество.Мебел с голяма издръжливост и функционалност, идеална за домашна или професионална употреба.Може да се използва и като рафт за кн..
82 лв.
Brand: b2m
Помощна маса изработена от висококачествен меламин с дебелина 18 мм, в бял цвят.Отличава се със своя впечатляващ и модерен дизайн, както и с изключителното си качество.Мебел с голяма издръжливост и функционалност, идеална за домашна или професионална употреба.Може да се използва и като рафт за книги..
83 лв.
Brand: Halmar
Описание на продукта:Размери:  40/45 см.Материал: MDF + естествен фурнир / синтетичен ратан / прахово боядисана стомана.Цвят: естествен / черенТегло: 4 кг.Доставка от 20 до 25 работни дни...
84 лв.
Brand: b2m
Предлагаме ви компактна холна маса Соня в цвят сонома с допълнително място за съхранение. С модерния си дизайн и удобните си размери, тя стои елегантно във всеки ъгъл на вашия дом! Изберете качество и визия!Размери 80х46х41,5 см...
85 лв.
Показани са от 1 до 20 от 375 резултата (19 страници)