Меню
Your Cart

Ученически столове

Brand: Furnit
Подходящ за учебни заведения, презентации, заведения и хотели и други.Tina Black стабилен и здрав ученически стол с класически дизайн, подходящ за обзавеждане на ученически стаи.Доказан европейски производител – Nowy Styl Group!Tina Black – ученически стол, здрав и стабилен е подходящ за oбзавеждане..
65 лв.
Brand: Furnit
Стабилна метална рамка, прахово боядисана в сив цвят. Седалка и облегалка от многослойна дървесина в цвят натурален бук. Регулируем в 3 височини - 380/420/460 мм. Протектори на краката за защита на подови настилки...
89 лв.
Brand: Furnit
ПОДХОДЯЩ ЗА ДЕЦА И ЮНОШИ, ЗА УЧИЛИЩА, ЗАЛИ ЗА ОБУЧЕНИЕ И ПРЕЗЕНТАЦИИ.Висококачествен единичен ученически комплект – SMART SOLO от доказан европейски производител!Метална основа с електростатична боя в цвят RAL 7038 и регулиращи крачета до 10мм.Плот HDF с меламиново покритие, против надраск..
219 лв.
Brand: Furnit
Висококачествен единичен ученически комплект – Smarty Color Solo от доказан европейски производител!Метална основа с електростатична боя по Ral7035.Плот – отлят Верзалит в цвят – акация.Размер на плота 450/630 мм.Дебелина на плота:Място за химикал и рафт под масата.Стол – метална рамка с електростат..
239 лв.
Brand: Furnit
Подходящ за деца и юноши, за училища, зали за обучение и презентации.Висококачествен двоен ученически комплект – SMART DUO от доказан европейски производител!Метална основа с електростатична боя в цвят RAL 7038 и регулиращи крачета до 10мм.Плот HDF с меламиново покритие, против надраскване..
249 лв.
Ученически комплект Smarty Duo с две места в цвят акация
-5 %
Brand: Furnit
Висококачествен двоен ученически комплект – Smarty Color Duo от доказан европейски производител!Метална основа с електростатична боя по RAL 7035.Плот – отлят Верзалит в цвят акация.Размер на плота 450/1100мм.Дебелина на плота:Място за химикал и рафт под масата.Стол – метална рамка с електростатична ..
339 лв. 355 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)