Меню
Your Cart

Нощни лампи

Brand: pw
За тези от вас, които търсят настолна лампа, която впечатлява и надхвърля обикновеното, този модел е идеалното предложение за покупка. Отлично качествено осветително тяло, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство.Спецификации:* Материал: Цимент - ABS - Харт..
39 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят настолна лампа, която впечатлява и се вписва във всяка част от дома ви, този модел е идеалното предложение за покупка. Отлично качествено осветително тяло, с класически дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство.Размери на продукта:Височин..
55 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят настолна лампа за учене, четене или просто за завършване на декорацията на вашето лично пространство, моделът Aude е идеалното предложение. Метална лампа с изключително качество, с регулируемо рамо и класически дизайн.Спецификации:Материал: МеталенПревключвател за в..
65 лв.
Brand: pw
Настолна лампа в модерен дизайн.Спецификации:Основа: Изработена от дърво в естествен цвят и черен метал.Разполага с бутон за включване и изключване.Захранва се с крушка E27 (макс. 25W), която не е включена в пакета.Размер: 21x21x54 см...
79 лв.
Brand: b2m
Детска настолна лампа в бял абажур от плат със зайче, мече и тигърче.Лампа с отлично качество, с детски фигури, която ще обнови вашата детска стая.Размери: Φ24x32Y см.Височина на шапката: 14см.Дължина на кабела: 1,5мЗа крушка E27 до 60W, която не е включена в комплекта.Европейско производство и прои..
88 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят специална настолна лампа, която да завърши декорацията на вашето лично пространство,това е най-доброто предложение за покупка. Керамично бижу за осветление, с изключително качество, със специален дизайн, идеален за обновяване на естетиката на вашето пространство.&nb..
108 лв.
Brand: b2m
Настолна лампа във винтидж стил, с метална основа в черен цвят.Това е идеалният избор за освежаване на декорацията на вашето лично пространство.Рамката е изработена от метал в черен цвят.Абажурът има възможност да се върти, така че да се адаптира към позицията, която ви удовлетворява, в черно отвън ..
170 лв.
Brand: b2m
Настолна лампа със специален дизайн, идеална за декорацията на вашето лично пространство или офис.Изработена е от метал в бронзов нюанс. Абажурът може да се завърти, за да се регулира до позицията, която искате.Размери: 28x14x50 см.Размери на лампата: Φ14x15 см.Необходима е 1 крушка E27 до 100W..
180 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)