Меню
Your Cart

Стъклени маси

Brand: b2m
Трапезна маса със защитно стъкло 8 мм и метални крака, завършени с електростатичен цвят.Размери: 120х70х75 см...
197 лв.
Brand: pw
Технически характеристики: * Повърхност от черно закалено стъкло (закалено стъкло) с високо качество и висока якост с дебелина 8 мм. В случай на удар стъклото се разбива на малки парченца, без да наранява потребителя. Ъглите на повърхността са извити, за да се избегнат наранявания.&nb..
218 лв.
Brand: pw
Спецификации:* Повърхността на масата е изработена от прозрачно закалено стъкло (закалено стъкло) 8мм с високо качество и висока якост.   В случай на удар, стъклото се разбива на малки парченца, без да наранява потребителя.* Метални крака,облицовани с топлопреносна печатна хартия с диаметър 38 ..
218 лв.
Brand: pw
Спецификации:* Повърхността на масата е изработена от закалено стъкло (закалено стъкло) 8мм с високо качество и висока якост. В случай на удар, стъклото се разбива на малки парченца, без да наранява потребителя. В тъмносив цвят.* Метални крака, с термотрансферна печатна хартия Dia 38, дебелина:..
226 лв.
Brand: pw
Спецификации:* Повърхност от закалено стъкло (закалено стъкло) 8мм с високо качество и висока якост. В случай на удар, стъклото се разбива на малки парченца, без да наранява потребителя.* Опора на четири метални крака с отлична неръждаема стомана в черен цвят.* Краищата на краката са с пластмасови п..
245 лв.
Brand: pw
Спецификации:  * Повърхността на масата е изработена от 8 мм безопасно стъкло (закалено стъкло) с високо качество и висока якост.    В случай на удар, стъклото се разбива на малки парченца, без да нарани потребителя. Ъглите на повърхността са извити, за да се избегнат наранявания.&nbs..
265 лв.
Brand: pw
Спецификации:* Повърхността на масата е изработена от закалено стъкло (закалено стъкло) 10мм с високо качество и висока якост.  В случай на удар, стъклото се разбива на малки парченца, без да наранява потребителя.* Опората е върху дървена основа, която завършва с четири метални крака с изключит..
312 лв.
Brand: b2m
Трапезна маса в модерен и уникален дизайн, със защитно стъкло 8 мм.и метални крака.Цвят на метала: ХромиранРазмери: 120х75х75 см...
322 лв.
Brand: b2m
Трапезна маса в модерен и уникален дизайн, със защитно стъкло 8 мм.и метални крака.Цвят на метала: ХромиранРазмери: 120х75х75 см...
322 лв.
Brand: b2m
Трапезна маса в комбинация от дърво и стъкло.Стъклото е с дебелина 10 мм,а краката са изработени от mdf материал.Размери 140х80х75 см...
353 лв.
Brand: pw
 Технически характеристики: * Повърхност от прозрачно защитно стъкло (закалено стъкло) с високо качество и висока якост, дебелина 8 мм. В случай на удар стъклото се разбива на малки парченца, без да наранява потребителя. Ъглите на повърхността са извити, за да се избегнат нараняв..
357 лв.
Brand: pw
Технически характеристики: * Повърхност от прозрачно защитно стъкло (закалено стъкло) с високо качество и висока якост, дебелина 8 мм. В случай на удар стъклото се разбива на малки парченца, без да наранява потребителя. Ъглите на повърхността са извити, за да се избегнат наранявания.*..
368 лв.
Brand: pw
Спецификации:* Повърхността на масата е изработена от закалено черно стъкло (закалено стъкло) 8мм с високо качество и висока якост.  В случай на удар, стъклото се разбива на малки парченца, без да наранява потребителя.* Конструкция от четири метални крака 50x50x1mm с изключителна стабилност на ..
435 лв.
Brand: pw
Спецификации:* Повърхност от прозрачно стъкло с дебелина 10 мм с високо качество и висока издръжливост.* Поддържа се в подсилена метална рамка в цвят дъб, предлага отлична стабилност и устойчивост на износване.Размер на продукта:Дължина: 150 см.Ширина: 90 см.Височина: 73 см.Коментари:Продуктът се до..
435 лв.
Brand: b2m
Трапезна маса със страхотен дизайн, изработена от закалено стъкло 10мм.Можете да комбинирате със стилни фотьойли.Размери: 180x90x78 см...
579 лв.
Brand: pw
 Технически характеристики: * Повърхност от прозрачно защитно стъкло (закалено стъкло) с дебелина 10 мм с високо качество и висока якост. В случай на удар стъклото се разбива на малки парченца, без да наранява потребителя. Ъглите на повърхността са извити, за да се избегнат наран..
602 лв.
Brand: pw
Модерена, издръжлива и стилна. Идеална както за дома, но и за вашия бизнес. Технически характеристики:* Повърхност от прозрачно защитно стъкло (закалено стъкло) с дебелина 10 мм, високо качество и висока якост. В случай на удар стъклото се счупва на малки парченца, без да наранява пот..
602 лв.
Brand: b2m
Трапезна маса с модерен и уникален дизайн,със защитно стъкло 10мм. и метални крака.Цвят на метала: ХромиранРазмери: 120+ (25 + 25) x80x75 см...
719 лв.
Brand: b2m
Трапезна маса с модерен и уникален дизайн,със защитно стъкло 10мм. и метални крака.Цвят на метала: ХромиранРазмери: 120+ (25 + 25) x80x75 см...
719 лв.
Показани са от 1 до 19 от 19 резултата (1 страници)