Меню
Your Cart

Антре

Размер: 35/47/178 смМатериал: МеталЦвят: черенДоставка 2 до 5 работни дни...
28 лв.
Brand: pw
Технически характеристики: * Изработена от ПДЧ с дебелина 18 мм с висококачествена меламинова облицовка, с устойчивост на износване и време. Предлага се в черен цвят.* Включва композицията от три вертикални и две хоризонтални части, разположени асиметрично, които заедно с шест закачалки об..
30 лв.
Brand: pw
Технически характеристики: * Изработена от ПДЧ с дебелина 18 мм с висококачествена меламинова облицовка, с устойчивост на износване и време. Предлага се в цвят - дъб. * Включва композицията от три вертикални и две хоризонтални части, разположени асиметрично, които заедно с шест закача..
30 лв.
Поставка за обувки ST-102, изработена от пластмаса и хромиран метал.Практична, функционална и надеждна, поставка за обувки ST-102 ще бъде стилно допълнение към вашия интериор. Налични са три нива за подреждане на обувки с поставка за всеки чифт.Материал: Пластмаса/Хромиран металРазмери Ш/Д/В: Ф30/94..
30 лв.
За добрият ред и облик на дома често имаме нужда от по-семпли и практични мебели. Със своята по-неангажираща визия и чиста функционалност закачалката е елегантно решение с обем за съхранение. Изключително лека и лесно преносима.Размери:Ширина: 40/37 см.Височина: 167 см.Материал: метал / пл..
31 лв.
Brand: pw
Променете настроението и пространството си с тази интелигентна, гъвкава и практична закачалка за хартия.Изработена от метална основа и въже.Може да се използва за поддържане на хартия в тоалетната или като алтернативна закачалка за стена.Крайното младежко предложение за декорация за вашия домТехниче..
35 лв.
Brand: pw
Материал: МеламинЦвят: Бял антикПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Ние от..
37 лв.
Brand: pw
Материал: МеламинЦвят:н ОрехПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Ние от&nbs..
37 лв.
Brand: pw
Цвят: дъб, черенМатериал: меламин, металПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалк..
37 лв.
За добрият ред и облик на дома често имаме нужда от по-семпли и практични мебели. Със своята по-неангажираща визия и чиста функционалност закачалката е елегантно решение с обем за съхранение. Изключително лека и лесно преносима.Размери:Ширина: 37 см.Височина:182 см.Материал: метал / пластм..
38 лв.
За добрият ред и облик на дома често имаме нужда от по-семпли и практични мебели. Със своята по-неангажираща визия и чиста функционалност закачалката е елегантно решение с обем за съхранение. Изключително лека и лесно преносима.Размери:Ширина: 37/37 см.Височина: 170 см.Материал: метал / мр..
40 лв.
Brand: pw
С модерен дизайн, трайни материали, с рафтове за любимите ви обувки и аксесоари.Идеално предложение за декорация за естетическо обновяване на вашето пространство. Технически характеристики:* Произведени рафтове от ПДЧ с висококачествена меламинова подплата, устойчиви на напрежение, износване и ..
56 лв.
Brand: b2m
Цвят: бялМатериал: металРазмери: 37x170 cmПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и з..
57 лв.
За добрият ред и облик на дома често имаме нужда от по-семпли и практични мебели. Със своята по-неангажираща визия и чиста функционалност закачалката е елегантно решение с обем за съхранение. Изключително лека и лесно преносима.Размери:Ширина: 25/29 см.Височина: 170 см.Материал: метал / мр..
57 лв.
Brand: pw
Цвят: антрацитМатериал ПДЧ, меламинПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Ние..
59 лв.
Brand: b2m
Тази стилна закачалка е идеалното място за съхранение на палта,якета, чанти, шалове и чадъри.Идеална е за вашето фоайе, коридор или стълбище.Разполага с 14 места за окачване на дрехи и с място за чадъри.Размери: 37x170 см...
60 лв.
Brand: b2m
Металик монах в бял цвят и бук, с мраморен постамент в бяло и вещество. BR / & GT; Разполага с 6 места за висящи дрехи, поради тежки мраморната основа & вещество. BR / & GT; Той е отличен избор за вашия дом . & LT; BR / & GT; & LT; BR / & GT; Размери: Диаметър 37x176 cm..
64 лв.
Brand: b2m
Цвят: жълтМатериал: дървоРазмери: 55x55х170 cmПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта..
65 лв.
Показани са от 1 до 20 от 115 резултата (6 страници)