Меню
Your Cart

Стенни лампи

Brand: pw
За тези от вас, които търсят впечатляваща лампа в модерен дизайн,този модел е идеалното предложение за покупка.Осветително тяло с отлично качество, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство. Технически характеристики:* Цвят: Черен* Основен материал: Метал.* ..
77 лв.
Brand: b2m
Модерна метална стенна лампа. Минимален дизайн, който лесно може се комбинира в офиса, хола или спалнята и да придаде модерен стил.Изработена с отлично качество, в черно със сребърни детайли.Размери: 28х11см.Основен цвят: ЧеренЦвят на лампата: ЧеренТип осветление: единична светлинаЕлектростатично бо..
81 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които се интересуват от класически модели, които създават атмосфера във вашето пространство, този модел е идеалното решение. Характеристики: Метално тялоЦвят: Златен/ЧеренРазмери: 22x6x42 см.Захранване с крушка E 27 с максимална мощност до 100 W...
90 лв.
Brand: b2m
Дървена стенна лампа с въже. Индустриален дизайн, който лесно може да се комбинира в бара, хола, спалнята и да придаде винтидж стил.Изработена с отлично качество.Размери: 11х18х40 см.Цвят на осветителното тяло: естественТип осветление: единична светлинаСтил на осветление: ДървенНеобходима е 1 крушка..
93 лв.
Brand: b2m
Дървена стенна лампа с въже. Индустриален дизайн, който лесно може да се комбинира в бара, хола, спалнята и да придаде винтидж стил.Изработена с отлично качество.Размери: 11х21х40 см.Цвят на осветителното тяло: дъбТип осветление: единична светлинаСтил на осветление: ДървенНеобходима е 1 крушка Е27, ..
96 лв.
Brand: b2m
Стенна лампа във винтидж стил.Модерен дизайн, който лесно се комбинира в офиса, хола, спалнята и да придаде модерен стил.Изработена с отлично качество, в златист цвят.Размери: 20х27х24 см.Основен цвят: ЗлатенТип осветление: единична светлинаЕлектростатично боядисване.Необходима е 1 крушка Е27, която..
105 лв.
Brand: b2m
Черна метална стенна лампа със златен абажур.Може да се постави в офиса, в хола, в спалнята и да придаде модерен стил.Изработена с отлично качество, в черен цвят.Размери: 19x27x24 см.Базов цвят: ЧеренЦвят на абажура: Черен, златистТип осветление: Единична светлинаСтил на осветление: МодеренНеобходим..
105 лв.
Brand: b2m
Модерна метална стенна лампа в красив дизайн, който лесно може да се комбинира в офиса, хола или спалнята.Изработена с отлично качество, в черен цвят със златни детайли.Размери: 20X26X25 см.Основен цвят: Черен: ЧеренЦвят на абажура: ЗлатенТип осветление: единична светлинаЕлектростатично боядисванеНе..
114 лв.
Brand: b2m
Винтидж метална стенна лампа в златист оттенък. Модерен дизайн, който лесно може се комбинира в офис, хол, спалня  и да придаде модерен стил.Изработена с отлично качество, в златист цвят.Характеристики на продукта:Основен цвят: златоЦвят на окачването: златенЦвят на лампата: златенТип осветлени..
124 лв.
Brand: b2m
Модерна метална стенна лампа. Красив винтидж дизайн, който може да поставите в офиса, хола, спалнята и да придаде стил на вашето пространство.Изработена с отлично качество, в бронзов нюанс.Лампата разполага с гъвкаво рамо за регулиране на дължината и въртенето на абажура.Размери на абажура: 16х16 см..
130 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)