Меню
Your Cart

Стенни лампи

Brand: pw
За тези от вас, които търсят впечатляваща лампа в модерен дизайн,този модел е идеалното предложение за покупка.Осветително тяло с отлично качество, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство. Технически характеристики:* Цвят: Черен* Основен материал: Метал.* ..
42 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:* Цвят: Орех* Основен материал: Естествена борова дървесина, въже.* Метод на осветление: Дифузен* Тип на лампата: E27 Max* Крушката не е включена в цената.Размери на продукта: 9x17x45 см...
55 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които се интересуват от класически модели, които създават атмосфера във вашето пространство, този модел е идеалното решение. Характеристики: Метално тялоЦвят: Златен/ЧеренРазмери: 22x6x42 см.Захранване с крушка E 27 с максимална мощност до 100 W...
69 лв.
Brand: b2m
Модерна метална стенна лампа. Минимален дизайн, който лесно може се комбинира в офиса, хола или спалнята и да придаде модерен стил.Изработена с отлично качество, в черно със сребърни детайли.Размери: 28х11см.Основен цвят: ЧеренЦвят на лампата: ЧеренТип осветление: единична светлинаЕлектростатично бо..
86 лв.
Brand: b2m
Дървена стенна лампа с въже. Индустриален дизайн, който лесно ще се комбинира в бара,във всекидневната, спалнята или дори във вашето професионално пространство.Изработена с отлично качество.Необходима е 1 крушка E27 до 45 - 60 W, която не е включена в пакета.Размери: 18х10х30 см.Цвят на осветлението..
104 лв.
Brand: b2m
Дървена стенна лампа с въже. Индустриален дизайн, който лесно може да се комбинира в бара, хола, спалнята и да придаде винтидж стил.Изработена с отлично качество.Размери: 11х18х40 см.Цвят на осветителното тяло: естественТип осветление: единична светлинаСтил на осветление: ДървенНеобходима е 1 крушка..
105 лв.
Brand: b2m
Дървена стенна лампа с въже. Индустриален дизайн, който лесно може да се комбинира в бара, хола, спалнята и да придаде винтидж стил.Изработена с отлично качество.Размери: 11х21х40 см.Цвят на осветителното тяло: дъбТип осветление: единична светлинаСтил на осветление: ДървенНеобходима е 1 крушка Е27, ..
106 лв.
Brand: b2m
Стенна лампа във винтидж стил.Модерен дизайн, който лесно се комбинира в офиса, хола, спалнята и да придаде модерен стил.Изработена с отлично качество, в златист цвят.Размери: 20х27х24 см.Основен цвят: ЗлатенТип осветление: единична светлинаЕлектростатично боядисване.Необходима е 1 крушка Е27, която..
115 лв.
Brand: b2m
Черна метална стенна лампа със златен абажур.Може да се постави в офиса, в хола, в спалнята и да придаде модерен стил.Изработена с отлично качество, в черен цвят.Размери: 19x27x24 см.Базов цвят: ЧеренЦвят на абажура: Черен, златистТип осветление: Единична светлинаСтил на осветление: МодеренНеобходим..
115 лв.
Brand: b2m
Модерна метална стенна лампа. Красив дизайн, който лесно може се комбинира в офиса, хола или спалнята.Изработена с отлично качество.Размери: 23X16X33 см.Основен цвят: ЧеренЦвят на лампата: ЧеренТип осветление: Единична светлинаелектростатична бояНеобходима е 1 крушки Е27, която не е включе..
118 лв.
Brand: b2m
Модерна метална стенна лампа в красив дизайн, който лесно може да се комбинира в офиса, хола или спалнята.Изработена с отлично качество, в черен цвят със златни детайли.Размери: 20X26X25 см.Основен цвят: Черен: ЧеренЦвят на абажура: ЗлатенТип осветление: единична светлинаЕлектростатично боядисванеНе..
126 лв.
Brand: b2m
Винтидж метална стенна лампа в златист оттенък. Модерен дизайн, който лесно може се комбинира в офис, хол, спалня  и да придаде модерен стил.Изработена с отлично качество, в златист цвят.Характеристики на продукта:Основен цвят: златоЦвят на окачването: златенЦвят на лампата: златенТип осветлени..
126 лв.
Brand: b2m
Модерна метална стенна лампа. Красив винтидж дизайн, който може да поставите в офиса, хола, спалнята и да придаде стил на вашето пространство.Изработена с отлично качество, в бронзов нюанс.Лампата разполага с гъвкаво рамо за регулиране на дължината и въртенето на абажура.Размери на абажура: 16х16 см..
140 лв.
Brand: b2m
Метална стенна лампа в черен цвят. Модерен дизайн, който съчетава черно със злато.Може да се постави в офиса, в хола, в спалнята и да придаде модерен стил.Изработена с отлично качество, в черен и златист цвят.Необходима са 2 крушки Е27,които не е включена в цената.Размери: 10х12х100 см.Основен цвят:..
198 лв.
Показани са от 1 до 14 от 14 резултата (1 страници)