Меню
Your Cart

Стенни лампи

Brand: pw
За тези от вас, които търсят впечатляваща лампа в модерен дизайн,този модел е идеалното предложение за покупка.Осветително тяло с отлично качество, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство. Технически характеристики:* Цвят: Черен* Основен материал: Метал.* ..
42 лв.
Brand: b2m
Модерна метална стенна лампа. Минимален дизайн, който лесно може се комбинира в офиса, хола или спалнята и да придаде модерен стил.Изработена с отлично качество, в черно със сребърни детайли.Размери: 28х11см.Основен цвят: ЧеренЦвят на лампата: ЧеренТип осветление: единична светлинаЕлектростатично бо..
49 лв.
Brand: b2m
Дървена стенна лампа с въже. Индустриален дизайн, който лесно може да се комбинира в бара, хола, спалнята и да придаде винтидж стил.Изработена с отлично качество.Размери: 11х21х40 см.Цвят на осветителното тяло: дъбТип осветление: единична светлинаСтил на осветление: ДървенНеобходима е 1 крушка Е27, ..
55 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които се интересуват от класически модели, които създават атмосфера във вашето пространство, този модел е идеалното решение. Характеристики: Метално тялоЦвят: Златен/ЧеренРазмери: 22x6x42 см.Захранване с крушка E 27 с максимална мощност до 100 W...
55 лв.
Brand: pw
Най-новата тенденция в интериорния дизайн набляга на аплиците, които придават индустриална естетика на декорацията. Приайте нов живот на декорацията на вашето пространство.Технически характеристики:Основен корпус на осветителното тяло от дърво и метал.Предлага се в черен и естествен цвят.Захранване ..
61 лв.
Brand: b2m
Дървена стенна лампа с въже. Индустриален дизайн, който лесно може да се комбинира в бара, хола, спалнята и да придаде винтидж стил.Изработена с отлично качество.Размери: 11х18х40 см.Цвят на осветителното тяло: естественТип осветление: единична светлинаСтил на осветление: ДървенНеобходима е 1 крушка..
67 лв.
Brand: b2m
Черна метална стенна лампа със златен абажур.Може да се постави в офиса, в хола, в спалнята и да придаде модерен стил.Изработена с отлично качество, в черен цвят.Размери: 19x27x24 см.Базов цвят: ЧеренЦвят на абажура: Черен, златистТип осветление: Единична светлинаСтил на осветление: МодеренНеобходим..
77 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които се интересуват от класически модели, които създават атмосфера във вашето пространство, този модел е идеалното решение. Лампа с изключително качество, в сребърен, черно-бял метал и плат с иновативен дизайн.Технически характеристики:* Цвят: Бял, черен, сребърен* Материал: Ме..
78 лв.
Brand: b2m
Дървена стенна лампа с въже. Индустриален дизайн, който лесно ще се комбинира в бара,във всекидневната, спалнята или дори във вашето професионално пространство.Изработена с отлично качество.Необходима е 1 крушка E27 до 45 - 60 W, която не е включена в пакета.Размери: 18х10х30 см.Цвят на осветлението..
80 лв.
Brand: b2m
Черна метална стенна лампа със златен абажур.Може да се постави в офиса, в хола, в спалнята и да придаде модерен стил.Изработена с отлично качество, в черен цвят.Характеристики на продукта:Основен цвят: ЧеренЦвят на абажура: ЗлатенТип осветление: единично осветлениеЕлектростатично боядисванеРазмери:..
81 лв.
Brand: pw
Осветително тяло с отлично качество, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство.Технически характеристики:* Докосва стената, където и да ви служи.* Цвят: Бял* Материал: Метал* Тип лампа: LED 4000k / 220-240V* Ефективност: 10 WРазмери на продукта: 40x5x11 см...
89 лв.
Brand: b2m
Модерна метална стенна лампа. Красив винтидж дизайн, който може да поставите в офиса, хола, спалнята и да придаде стил на вашето пространство.Изработена с отлично качество, в бронзов нюанс.Лампата разполага с гъвкаво рамо за регулиране на дължината и въртенето на абажура.Размери на абажура: 16х16 см..
106 лв.
Brand: b2m
Модерна метална стенна лампа в красив дизайн, който лесно се комбинира въввъв всекидневната, в спалнята или дори в професионалното пространство.Изработена с отлично качество, в черен цвят със златни детайли.Размери: 75X10X22 см.Размери на абажура: 35х10х22 см.Основен цвят: златоЦвят на абажура: Чере..
239 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)