Меню
Your Cart

Осветителни тела

Brand: pw
Ако търсите подходящия аксесоар, за да подобрите атмосферата на вашето пространство, това е правилният избор.Таванна лампа в бял цвят с бронзови детайли.Технически характеристики* Цвят: Бял - Античен бронз* Материал: ABS - Поликарбонат* Метод на осветление: Дифузно* Тип крушка: E27Размер на продукта..
28 лв.
Brand: pw
Ако търсите подходящия аксесоар, за да подобрите атмосферата на вашето пространство, това е правилният избор.Таванна лампа в черен цвят с бронзови детайли.Технически характеристики* Цвят: Черен - Античен бронз* Материал: ABS - Поликарбонат* Режим на осветление: Дифузно* Тип крушка: E27Размери на про..
28 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят настолна лампа, която впечатлява и надхвърля обикновеното, този модел е идеалното предложение за покупка. Отлично качествено осветително тяло, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство.Спецификации:* Материал: Цимент - ABS - Харт..
31 лв.
Brand: pw
Кръглите форми на лампите винаги са впечатляващи и придават нов дъх във всяко пространство, независимо къде са поставени. Технически характеристики:Осветително тяло изработено от въже с изключително качество, с устойчивост на износване и време.Перфориран дизайн, който прави светлината разпръсна..
35 лв.
Brand: pw
С минимален, но в същото време впечатляващ и висококачествен дизайн, тази лампа може да бъде поставена във всяко пространство, което ви служи, придавайки му нов дъх.Технически характеристики:Материал: Рамка и основен корпус на осветително тяло, изработени от метал с изключително качество, с устойчив..
37 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Материал: Рамка, изработена от висококачествен метал, с устойчивост на износване и време. Декоративен шнур с висока якост по периметъра.Цвят: Черна рамка - Кабел в естествен цвятЗахранване с крушка E27, която не е включена в пакетаВисочината й се регулира според нуждит..
39 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят впечатляваща лампа в модерен дизайн,този модел е идеалното предложение за покупка.Осветително тяло с отлично качество, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство. Технически характеристики:* Цвят: Черен* Основен материал: Метал.* ..
42 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят настолна лампа, която впечатлява и се вписва във всяка част от дома ви, този модел е идеалното предложение за покупка. Отлично качествено осветително тяло, с класически дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство.Основата е изработена от дървен ..
44 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят настолна лампа, която впечатлява и се вписва във всяка част от дома ви, този модел е идеалното предложение за покупка. Отлично качествено осветително тяло, с класически дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство.Основата е изработена от дървен ..
44 лв.
Brand: pw
 Нейният оригинален дизайн ще подчертае вашия декор и ще му придаде нов дъх.Технически характеристики:Осветително тяло изработено от метал с висока устойчивост на износване и време. Предлага се в черен цвят, с детайли в естествен цвят.Захранване с крушка E27, с максимална мощност до 60W, к..
48 лв.
Brand: b2m
Модерна метална стенна лампа. Минимален дизайн, който лесно може се комбинира в офиса, хола или спалнята и да придаде модерен стил.Изработена с отлично качество, в черно със сребърни детайли.Размери: 28х11см.Основен цвят: ЧеренЦвят на лампата: ЧеренТип осветление: единична светлинаЕлектростатично бо..
49 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят настолна лампа, която впечатлява и надхвърля обикновеното, този модел е идеалното предложение за покупка. Отлично качествено осветително тяло, със специален дизайн за обновяване на декорацията на вашето лично пространство.Спецификации:* Основа: Изработена е от метал..
50 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят модерна таванна лампа, която да завърши декорацията на вашето лично пространство, този модел е идеалното решение. Осветително тяло с отлично качество, изработено от стъкло в хромирани детайли.Технически характеристики:* Цвят: Бежови стъклени детайли в хром-антрацит*..
52 лв.
Brand: pw
Подобрете естетиката на вашето пространство, като изберете лампа с изглед и стил. Тя съчетава естетика и качество и определено ще придаде нов дъх на вашето пространство.Технически характеристики:Материал: Изработена от метал с изключително качество и устойчивост на време и износване. По пе..
52 лв.
Brand: b2m
Модерна таванна лампа. Изработена е от висококачествена метална рамка в черен нюанс.Височината на осветителното тяло може се регулира, за да оформите дизайна по ваш избор.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100W, която не е включена в цената.Размери: 30х6х110 см...
52 лв.
Brand: b2m
Модерна лампа за таван. Изработена е от висококачествена метална рамка в черен нюанс.Височината на осветителното тяло може се регулира, за да оформите дизайна по ваш избор.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100W, която не е включени в цената.Размери: 15х6х123см...
52 лв.
Brand: b2m
Дървена стенна лампа с въже. Индустриален дизайн, който лесно може да се комбинира в бара, хола, спалнята и да придаде винтидж стил.Изработена с отлично качество.Размери: 11х21х40 см.Цвят на осветителното тяло: дъбТип осветление: единична светлинаСтил на осветление: ДървенНеобходима е 1 крушка Е27, ..
55 лв.
Brand: b2m
Модерна лампа, със семпъл дизайн, в черни и златни цветове.Изработена е от висококачествен метал.Дължината е регулируема.Необходима е една крушка Е27, с максимална мощност до 100 W, която не е включена в цената.Размери: Φ30х33-113 см...
55 лв.
Brand: pw
Модерен метален осветител, идеален за декориране на модерни бизнес и домашни пространства. Изработен с отлично качество, в черен цвят и детайли в злато, с изключителен дизайн, който го отличава.Спецификации:* Цвят: Черен - златен.* Материал: метал* Диаметър на абажура: Φ22 см.* Захранване с кру..
59 лв.
Brand: pw
Тази лампа е семпла, елегантна и се вписва идеално във всяко пространство. Може да украси всяка част от вашия дом или бизнес, придавайки му дъх на лукс.Технически характеристики:Материал: Висококачествен метал. PVC абажур със специални спецификации за високо издръжливо осветление, което съ..
61 лв.
Показани са от 1 до 20 от 200 резултата (10 страници)