Меню
Your Cart

Мебели за дневна

Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!ЗАБЕЛЕЖКА! МОЛЯ НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ОТНОСНО ЦЕНА, ПОНЕЖЕ ВАРИРА СПОРЕД, РАЗМЕР, ИЗБОР НА МАТЕРИЯ И ЦВЯТ!Хармонична игра на обеми, свързани в естетична форма и модерен стил.Скритите крака визуално повдигат дивана и създават ..
0 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Фотьойл с атрактивен дизайн във формата на дамска обувка. Подходящ за обзавеждане на магазини, студиа и др. Избор на дамаска или еко кожа по Ваш избор.Размери;Височина - 100 смШирина - 84 смШирина седалка - 43 смШирина обле..
210 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Модел подходящ за Вашия офис, чакалня или заведение. Успешно се вписва във всички съвременни интериори със зона за изчакване. Правият му насрещен силует Ви позволява максимално да използвате свободното пространство. Като оп..
295 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Комфортен фотьойл с класически и изчистен дизайнЦип на облегалната възглавницаКрака от масивна дървесинаЗАБЕЛЕЖКА!Посочената цена е стартова и може да варира според избор на материя и цвят! За повече информация се свържете ..
390 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Фотьойл с изчистен силует, семпъл, класически дизайн.Седалка с ластични колани, за по-добър комфорт.Крака от масивна дървесина с натурален цвят или тонирани по ваше желание.Размери;Височина - 99 смШирина - 66 смДължина - 66..
440 лв.
Brand: Vgl
;Избор на цвят, текстил, еко кожа и естествена кожа. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Комфортен фотьойл, който се предлага с ръчен релакс механизъм или с електрически релакс механизъм.Електрическият механизъм може да е едномоторен или двумоторен.Електрическият двумоторен механизъм..
500 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят, дамаска, еко кожа и естествена кожа. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Фотьойл тип „кресло“ с вътрешна метална конструкция.Седалка със „зиг-заг“ пружини и комбинация от различни по плътност дунапрени - тип „сандвич“Семпъл и непринуден дизайн, който умело може да бъде..
500 лв.
Brand: Vgl
;Избор на цвят, текстил, еко кожа и естествена кожа. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Релакс фотьойл с подвижна възглавница за главата. Семпъл и ненатрапчив дизайн. Независим от електричество и Ви спестява досадните кабели по пода.Размери;Височина - 106 смШирина - 60 смДължина - 8..
530 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят. Мебели по поръчка. Българско производство!Елегантен фотьойл изграден върху конструкция по иновативна технология за триизмерно пресоване.Семпъл и непринуден дизайн, който умело може да бъде вписан в интериора.Дървени крака, тонирани в цвят по ваше желание.Размери;Височина - 110 смШирин..
540 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и дамаска. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Дайте на вашия интериор модерен тласък с новия модел на онлайн магазин ontrade.bg фотьойл 334.Кръглите форми придават на фотьойла луксозен вид. Красивата кадифена материя създава топла атмосфера и чувство на мекота.Моделът ..
580 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят, текстил, еко кожа и естествена кожа. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Фотьойли с ръчен механизъм.Два варианта на облегалката - стил Честърфийлд или изчистен.Крака от масивна дървесина с натурален цвят или тонирани по ваше желание.Комфортен фотьойл с ръчен релакс мех..
590 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и дамаска. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Новия фотьойл на онлайн магазин ontrade.bg привлича погледа с луксозния си външен вид, който дължи на елегантната си форма и тънката метална основа.Фотьойл 339 се вписва в различни стилове и може успешно да се комбинира в ш..
590 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и дамаска. Мебели по поръчка. Българско производство!Дайте на вашия интериор модерен тласък с новия модел на онлайн магазин ontrade.bg фотьойл 333.Кръглите форми придават на фотьойла луксозен вид. Красивата кадифена материя създава топла атмосфера и чувство на мекота.Фотьойлът разполаг..
610 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят, текстил, еко кожа и естествена кожа. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Фотьойли и канапета с висок клас на изпълнение.В седалките е използвана комбинация от различни по плътност високо еластични дунапрени /тип сандвич/ за висок и дълготраен комфорт.Облегалните възгла..
640 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят и материя. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Фотьойли и канапета в класическа линия и удобство при сядане.В седалките е използвана комбинация от различни по плътност високо еластични дунапрени /тип сандвич/ за висок и дълготраен комфорт.Облегалните възглавници също са..
670 лв.
Brand: Vgl
;Избор на цвят, текстил, еко кожа и естествена кожа. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Комфортен фотьойл, който се предлага с ръчен релакс механизъм или с електрически релакс механизъм.Електрическият механизъм може да е едномоторен или двумоторен.Електрическият двумоторен механизъм..
670 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят, дамаска, еко кожа и естествена кожа. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Холна гарнитура и канапета от висок клас с атрактивен дизайн. Седалката  е  с пружини, а в облегалката на гърба са използвани висококачествени механизми, които я превръщат в облегалка за..
1 000 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят, текстил, еко кожа . Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Комфортен фотьойл, който се предлага с електрически релакс механизъм.Електрическият механизъм може да е едномоторен или двумоторен.Електрическият двумоторен механизъм се управлява чрез бутони. Вградените механизми..
1 120 лв.
Brand: Vgl
;Избор на цвят, текстил, еко кожа и естествена кожа. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Комфорт и ергономичност, съчетани във фотьойл с двумоторен електрически релакс механизъм с лифт функция. Вградените механизми дават възможност за независимо регулиране на гръб и подпора за крака...
1 300 лв.
Brand: Vgl
Избор на цвят, текстил, еко кожа, различни размери. Елегантни мебели по поръчка. Българско производство!Модел с изчистена визия и ламелен механизъм с функция за сън.Лесно разгъване само с едно движение, без премахване на части от тапицерията.Седални и облегални възглавници с ципове и възможност за и..
1 310 лв.
Показани са от 1 до 20 от 24 резултата (2 страници)