Меню
Your Cart

Градински маси

Brand: b2m
Плажна маса с четири поставки за чаши и място за поставяне на чадър.Цвят: БялРазмери: 44х44х40 см.Диаметър на чадъра 4см..
60 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Фиксирана рамка, изработена от висококачествен метал, с устойчивост на напрежение и износване.Повърхност на масата е изработена от закалено стъкло, с дебелина 5мм.Висока издръжливост: подходяща за употреба на открито, изложена на атмосферни влияния и влажност.Предлага се в ..
71 лв.
Brand: b2m
Полипропиленова маса с четири крака, в бял нюанс.Подходяща за вътрешна и външна употреба.Размери: 55х40х43,5 см...
76 лв.
Brand: b2m
Масата е сгъваема.Изработена е от висококачествен метал в бял цвят.Размери: 46x52 см...
86 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Фиксирана рамка, изработена от висококачествен метал, с устойчивост на напрежение и износване. Ъглите са заоблени, за да се избегнат наранявания.Повърхността на масата е изработена от закалено стъкло, с дебелина 5мм.Висока издръжливост: подходяща за употреба на открито..
86 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Фиксирана метална рамка, с устойчивост на напрежение и износване. Масата е изработена от висококачествен  ратан. Pатанът е вид екологичен синтетичен ратан, рециклируем и по-издръжлив от другите видове.Висока издръжливост: подходяща за употреба на открито, изл..
89 лв.
Brand: b2m
Метална маса за външни пространства със защитно стъкло.Продуктът се предлага с инструкции за монтаж.Размери: 60x60x72 см.Рамка дебелина: 25x0,8 см...
106 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:* Масата е изработен от висококачествен полипропилен (PP).*  Полипропиленът е материал с висока устойчивост на външни условия на околната среда (излагане на влага, слънчева светлина и др.)* Предлага се в цвят мока. Размери на продукта:Дължина: 80 см.Ширина: 80 см...
110 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Фиксирана рамка, изработена от висококачествен метал (крака D50 мм.), с устойчивост на напрежение и износване.Плот за маса от ратан. Ратанът е вид екологичен синтетичен ратан, рециклируем и по-издръжлив от другите видове. Със заоблени ръбове за избягване на нараня..
123 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Фиксирана рамка, изработена от висококачествен метал (крака D50 мм.), с устойчивост на напрежение и износване.Плот за маса, изработен от ратан. Pатанът е вид екологичен синтетичен ратан, рециклируем и по-издръжлив от другите видове. Със заоблени ръбове за избягван..
123 лв.
Brand: b2m
Метална маса за външни пространства със защитно стъкло.Продуктът се предлага с инструкции за монтаж.Размери 110х60х71 см.Метална рамка: Φ25x0.8 мм дебелина..
146 лв.
Brand: pw
Сгъваема маса във формата на куфар Rodeo правоъгълна с метална основа цвят бяло / сиво 122x60x74cm Моделът Rodeo е направен специално за вас, които искате да имате винаги с вас удобна маса за: Екскурзия, къмпинг, кетъринг, вашата тераса или градина . Много лесно се съхранява и транспортира..
149 лв.
Brand: Halmar
Описание на продукта:Размери: 51/51/48 см.Материал: синтетичен ратан / прахово боядисана стомана / стъкло.Цвят: естественДоставка от 20 до 25 работни дни...
154 лв.
Brand: b2m
Модерна маса за външни пространства, а също и за вътрешни пространства, изработена отметална рамка и ракита в бежов цвят. Разполага и със стъклено покритие.Ракитата има голяма издръжливост при ниска / висока температура (-85 C + 85 C) и UV стабилизатор.Продуктът се препоръчва за професионална употре..
158 лв.
Brand: b2m
Модерна външна и вътрешна маса, изработена от черна метална рамка и плетена повърхност. Масата е със стъклена повърхност.Ракитата е силно устойчива на високи и ниски температури (-85 C до + 85 C) и е с UV стабилизатор за слънчевите лъчи.Продуктът е идеален за зони за хранене и за вашия дом.Размери: ..
158 лв.
Brand: b2m
Кръгла маса Frodo изработена от алуминий, идеална за вътрешни или външни пространства.Продуктът се предлага с инструкции за монтаж.Размери: '70х70 см.Основни размери: '58x1.00 мм дебелина..
167 лв.
Brand: b2m
Полипропиленова маса в цвят кипарис.Масата има специално място за чадър и регулатори на краката.Подходяща е за вътрешна и външна употреба.Използването на химикали върху повърхността на масата е забранено.Размери: 120х70х73,5 см...
170 лв.
Brand: b2m
Полипропиленова маса в цвят капучино.Масата има специално място за чадър и регулатори на краката.Подходяща е за вътрешна и външна употреба.Размери: 120х70х73,5см...
170 лв.
Brand: b2m
Външна метална маса в сив цвят с вградено безопасно стъкло.Има дупка в центъра за поставяне на чадър.Размери: 120Χ70Χ72 см...
170 лв.
Brand: b2m
Външна метална маса в кафяв цвят, с вградено безопасно стъкло (сигурно).Има дупка в центъра за поставяне на чадър.Размери: 120Χ70Χ72 см...
170 лв.
Показани са от 1 до 20 от 85 резултата (5 страници)