Меню
Your Cart

Ъглови дивани

Ъглов диван Dream - жълт Ъглов диван Dream - жълт
-15 %
Brand: pw
 Ако търсите качествен диван, който да завърши декорацията на вашия дом, това е идеалният избор.Диванът е изработен от здрава масивна рамка,а краката му са дървени от 100% полиестерен материал.Този диван е идеалното изявление за всеки хол и е идеален за гости, тъй като лесно се превръща в ..
699 лв. 820 лв.
Brand: pw
Ако търсите качествен диван, който да завърши декорацията на вашия дом, това е идеалният избор.Класическият квадратен дизайн, извитите рамена, комфортът на седалката, меките възглавници на гърба и ергономичността на конструкцията му, го правят най-уютното предложение.Технически характеристики: ..
812 лв.
Brand: b2m
Реверсивен ъглов разтегателен диван със плат от сиви плочки и дървени крака.Той има прибиращ се механизъм, който му позволява да бъде преобразуванлесно и просто от ъглов диван до разтегателен диван, триместен диван и шезлонг.Гърбът има накланящ се механизъм.Многофункционалният разтегателен диван съч..
818 лв.
Brand: b2m
Той има прибиращ се механизъм, който му позволява да бъде преобразуванлесно и просто от ъглов диван до разтегателен диван, триместен диван и шезлонг.Гърбът има накланящ се механизъм.Многофункционалният разтегателен диван съчетава лукса на ъгловия диван през деняи удобството на леглото през нощта.Раз..
818 лв.
Разтегателен диван Салвадор от кадифе, пепел от рози Разтегателен диван Салвадор от кадифе, пепел от рози
-9 %
Brand: b2m
Модерен разтегателен диван от кадифе в пепел от рози.Краката са дървени в естествен цвят.Задната част на дивана  пада назад и лесно се трансформира в удобно легло.Размери: 223x90x80 см.Размери на седалката: 165х56 см.Размери на гърба: 195х48 см.Размери на ръката: 63x18 cm.Височина на седалката:..
899 лв. 990 лв.
Brand: pw
Ако търсите качествен диван, който да завърши декорацията на вашия дом, това е идеалният избор.Класическият квадратен дизайн, комфортът на седалката и ергономичността на нейната конструкция, го прави идеалният избор.Технически характеристики: * Вътрешна подсилена рамка за по-голяма устойчивост ..
914 лв.
Ъглов разтегателен диван Луксор сив Ъглов разтегателен диван Луксор сив
-6 %
Brand: pw
Ъглов разтегателен диван Луксор плат, сив 258x156x84Удобен и модерен, луксозният ъглов диван  с хромирани метални крака ще е  стилен завършек за Вашата всекидневна.Характеристики: -Модерендизайн -Тапициран със стилна сива материя -Лесно се трансформира от диван в легло&..
929 лв. 989 лв.
Brand: b2m
Ъглов диван Ейдж, който лесно се превръща в легло,  сив плат , в модерен дизайн, с 2 отделения за съхранение на завивки .Той може да бъде разделен и се превръща в двуместна диван и отделна ракла.Размери на дивана:188x71-145x84 смВисочина на седалката: 41 cm Легло, размери: 188x103-177x41 cm..
946 лв.
Brand: b2m
Ъгълът е десен или ляв според вашите нужди.Също така може да бъде разделен и превърнат в двуместен диван и кресло.Много модерна идея за всеки дом. Изберете и украсете дома си!Размери на дивана: 188х71-145х84смВисочина на седалката: 41 смВисочина на рамото: 62 смРазмери на леглото: 188x103-177x41 cm..
946 лв.
Brand: b2m
Ъгълът е десен или ляв според вашите нужди.Също така може да бъде разделен и превърнат в двуместен диван и кресло.Много модерна идея за всеки дом. Изберете и украсете дома си!Размери на дивана: 188х71-145х84смВисочина на седалката: 41 смВисочина на рамото: 62 смРазмери на леглото: 188x103-177x41 cm..
946 лв.
Brand: b2m
Всеки обича новите неща. Въпросът е как да се избегнат неприятности и несигурност при закупуване на правилния нов диван,като изберете този, който отговаря на вашите естетически стандарти и нужди.Ъглов диван с плат, модерен дизайн с  две места за съхранение.Ъгълът се оформя надясно или наляво в ..
946 лв.
Диван Maximus сив Диван Maximus сив
-14 %
Brand: pw
Диван  Maximus в тъмно сив цвят.Търсите качество, практичност и модерен дизайн? Ако е така, тогава моделът Maximus е направен точно за вас.Диван, проектиран да излъчва елегантност, изработен от качествени материали с висока функционалност.Спецификации:* Подсилена рамка за по -голяма издръж..
989 лв. 1 150 лв.
Brand: pw
Елегантен диван с ляв ъгъл.Ако търсите качествен диван, който да завърши декорацията на вашия дом, това е идеалният избор.Технически характеристики: * Изработен е от рамка от букова дървесина за по-голяма устойчивост на тегло и издръжливост.* Има лесен за използване механизъм, който превръща ди..
1 091 лв.
Brand: b2m
Това е идеалният избор за допълнително място за релаксиране, има и място за съхранение.Диванът има плаващ механизъм, който има дръжки от плат и може да бъдетрансформиран в легло.Покрит е от висококачествена изкуствена кожа и плат. Има три големи възглавници отзад, които иматсамозалепваща лента велкр..
1 174 лв.
Brand: b2m
Гърбът има накланящ се механизъм.Диванът е многофункционален исъчетава лукса на ъглов диван през деняи удобството на легло през нощта.Размери на ъгъла: 265x78-151x78 cmВисочина на седалката: 40 смВисочина на ръката: 58 смРазмери на седалката: 240x54-127 cmРазмери на леглото ъгъл: 240x102-175x40 cmКр..
1 302 лв.
Brand: pw
Елегантен диван с десен ъгъл.Ако търсите качествен диван, който да завърши декорацията на вашия дом, това е идеалният избор.Технически характеристики: * Изработен е от подсилена дървена рамка за по-голяма устойчивост на тегло и издръжливост.* Подплатен е с висококачествен плат, който осигурява ..
1 320 лв.
Brand: pw
Елегантен диван с ляв ъгъл.Ако търсите качествен диван, който да завърши декорацията на вашия дом, това е идеалният избор. Диванът Bigger се откроява с:- впечатляващия си дизайн и големи размери:- лесно може да се превърне в удобно легло, тъй като има скрит механизъм, който се издига отпред.-Ра..
1 538 лв.
Brand: pw
Елегантен диван с десен ъгъл.Ако търсите качествен диван, който да завърши декорацията на вашия дом, това е идеалният избор. Диванът Bigger се откроява с:- впечатляващия си дизайн и големи размери:- лесно може да се превърне в удобно легло, тъй като има скрит механизъм, който се издига отпред.-..
1 538 лв.
Ъглов диван Jade ляв ъгъл в бежов цвят Ъглов диван Jade ляв ъгъл в бежов цвят
-17 %
Brand: b2m
Изберете качество, стил и комфорт с  удобен диван + опция за двойно легло !Ъглов диван Jade с дамаска в бежов цвят е изключително функционален и удобен за всекидневна. Разполага с място за съхранение на завивки, възглавници, лесно се превръща в легло.Размери/ъглов/: 248x159-91x84 смВисочин..
1 980 лв. 2 399 лв.
Brand: b2m
Ъгловият диван ще добави комфорт и стил във Вашата всекидневна.Можете да се наслаждавате на гледането на телевизия със семейството си удобно.Десният ъглов диван е покрит от черна PU кожа в модерен дизайн.Размери 270х200х87см..
2 101 лв.
Показани са от 1 до 20 от 41 резултата (3 страници)