Меню
Your Cart

Подови лампи/Лампиони

Brand: b2m
Модерна подова лампа, с високи крака и специален абажур, който хармонично разпръсква светлината във всяко пространство.Красив и семпъл дизайн.Рамка с подсилени MDF крака, с висока устойчивост на износване и време, в бял цвят.Необходима е 1 крушка E27 до 45 - 60 W, която не е включена в пакета.Подход..
85 лв.
Brand: pw
Моделът е предназначен за любителите на детайлите, които знаят, че идеалното осветително тяло ще внесе качество в личното им пространство, създавайки правилната атмосфера.Технически характеристики:* Опора на подсилена метална колонна основа,боядисана електростатично в зчерен цвят.* Шапка със специал..
88 лв.
Brand: pw
Моделът е предназначен за любителите на детайлите, които знаят, че идеалното осветително тяло ще внесе качество в личното им пространство, създавайки правилната атмосфера.Технически характеристики:* Опора на подсилена метална колонна основа,боядисана електростатично в златен цвят.* Шапка със специал..
100 лв.
Brand: pw
Моделът е предназначен за любителите на детайлите, които знаят, че идеалното осветително тяло ще внесе качество в личното им пространство, създавайки правилната атмосфера.Технически характеристики:* Опора на подсилена метална колонна основа,боядисана електростатично в златен цвят.* Шапка със специал..
100 лв.
Brand: b2m
Модерна минималистична подова лампа 120см LED с безжично управление.Подходяща за декориране на вашия дом, с дискретно минимално осветление, което ще придаде нов стил на вашето пространство.Можете да регулирате интензивността на светлината чрез включеното безжично управление, а също така можете да из..
164 лв.
Brand: pw
Този модел е предназначен за любителите на детайла, които са наясно, че идеалната лампа ще подчертае качеството на личното им пространство, създавайки подходящата атмосфера.Технически характеристики:* Опора върху подсилена метална основа в черен цвят.*Осветителна част с висока издръжливост за осветл..
184 лв.
Brand: b2m
Модерна подова лампа, с красив и семпъл дизайн в дискретно двуцветно черно и бяло.Изработена е от метална основа с отлично качество, в черен нюанс и стъклена сфера в бял цвят.Нейният уникален дизайн я отличава, идеален избор за декориране на модерни бизнес и домашни пространства.Необходима е 1 крушк..
249 лв.
Brand: b2m
Модерна метална подова лампа със странична масичка.Минималистичен дизайн в елегантно черен цвят.Подходяща за всички зони на дома или на работното място.Необходима е една крушка  E27 до 60 W, която не е включена в опаковката.Размери: Φ18x155 см.Височина на абажура: 15 см.Диаметър на абажура: 18 ..
261 лв.
Brand: pw
Този модел е предназначен за любителите на детайла, които са наясно, че идеалната лампа ще подчертае качеството на личното им пространство, създавайки подходящата атмосфера.Технически характеристики:* Мраморна основа в бял цвят.* Металната осветителна част в бронзов цвят с висока издръжливост за осв..
265 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които се интересуват от класическа лампа, която създава атмосфера, този модел е идеалното решение. Лампа с изключително качество, в комбинация от три цвята, с иновативен дизайн, идеален за интериори.Технически характеристики:* Цвят: Основа: Сребърен и черен цвят и сива осветител..
274 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които се интересуват от впечатляващо осветително тяло, което създава атмосфера във вашето пространство, този модел е идеалното решение. Осветително тяло с отлично качество, изработено от бетон с иновативен дизайн, идеално за интериор.Технически характеристики:* Цвят: Кафяв* Мате..
274 лв.
Brand: b2m
Модерна подова лампа, с красив и семпъл дизайн в дискретно двуцветно черно, със златни детайли.Изработена е от високоустойчива метална черна рамка.Необходима е 1 крушка E27 до 60 W, която не е включена в пакета.Подходяща за всички зони на дома или на работното място.Размери: 34х30х150 см.Цвят на рам..
286 лв.
Brand: b2m
Модерна подова лампа, с красив и семпъл дизайн в дискретно двуцветно черно, със златни детайли.Изработена е от високоустойчива метална рамка в черен цвят.Необходима е 1 крушка E27 до 60 W, която не е включена в комплекта.Подходяща за всички зони на дома или на работното място.Размери: 35х30х183 см.В..
300 лв.
Brand: b2m
Модерна подова лампа с метална рамка и платнен абажур, която уникално подчертава пространството, където е поставена. Рамка, изработена от черен метал и абажурот черен памучен плат отвъни златен цвят от вътрешната част.Подходяща за всички зони на дома или на работното място.Размери: Φ50x120 см.В..
312 лв.
Показани са от 1 до 14 от 14 резултата (1 страници)