Меню
Your Cart

Геймърски бюра

Brand: b2m
Геймърско бюро изрботено от висококачествен меламин в черен цвят, с червена метална рамка.Характеристики1. Лесно за сглобяване и преместване.2. Странични кукички за окачване на слушалките или кабелите.3. Рафт над повърхността на бюрото.4. Рафт под повърхността на бюрото. Идеален избор за любите..
189 лв.
Brand: b2m
Геймърско бюро изработено от висококачествен меламин в черен цвят, с червена метална рамка.1. Лесно за сглобяване и преместване.2. Странични кукички за окачване на слушалките или кабелите.3. Рафт над повърхността на бюрото.Идеален избор за любителите на игрите.Размери: 95х50х88В см...
189 лв.
Brand: b2m
Бюрото е изработено от висококачествен меламин в черен цвят, с червена метална рамка.Характеристики:1. Лесен монтаж2. Изключително ергономично и здраво за продължителна употреба.3. Странични закачалки, за да можете да закачите слушалките или кабелите си.4. Плъзгаща се повърхност за екрана.5. Рафт по..
199 лв.
Brand: pw
Технически характеристики::* Повърхност, изработена от висококачествено ПДЧ с меламиново покритие, което осигурява издръжливост във времето. Предлага се в черен цвят.*Черна метална конструкция, боядисана с електростатична боя с изключителна здравина.* Има два отвора от дясната и лявата страна на шка..
289 лв.
Brand: b2m
Представяме ви най-доброто игрово изживяване с новата ни серия офиси GAMING PRO, които ще допълнят потребителското изживяване и естетиката на вашия компютър и вашето пространство.Техният размер, материали и перфектна конструкция правят бюрата особено здрави и издръжливи при интензивна употреба.Те съ..
319 лв.
Brand: b2m
Представяме ви най-доброто игрово изживяване с нашата нова серия от офиси GAMING PRO, които ще завършат потребителското изживяване и естетиката на вашия компютър и вашето пространство.Офисите от нашата серия ще дадат неповторимо усещане за работа и подходящо настроение за вашите игри.Техният размер,..
329 лв.
Brand: b2m
Характеристики1.Лесен за сглобяване и преместване.2. Отлична ергономичност и издръжливост при продължителна употреба.Предлага се в комбинация от черен и червен цвят.Размери: 120х60х70 см.Идеален избор за любителите на игри...
365 лв.
Brand: b2m
Геймърско бюро изработено от висококачествен меламин в черен цвят, с червена метална рамка.Размери: 120x60x73H см.Характеристики:1. Y-линия дизайн за отлична стабилност.2. Лесен за сглобяване и преместване.3. Отлична ергономичност и издръжливост при продължителна употреба...
365 лв.
Brand: b2m
Представяме ви най-доброто игрово изживяване с нашата нова серия от офиси GAMING PRO, които ще завършат потребителското изживяване и естетиката на вашия компютър и вашето пространство.Офисите от нашата серия ще дадат неповторимо усещане за работа и подходящо настроение за вашите игри.Техният размер,..
399 лв.
Brand: b2m
Представяме ви най-доброто гейминг изживяване с нашата нова серия от бюра GAMING PRO, които ще завършат потребителското изживяване и естетиката на вашия компютър и вашето пространство.Бюрата от нашата серия ще дадат неповторимо усещане за работа и подходящо настроение за вашите игри.Техният размер, ..
425 лв.
Brand: b2m
Характеристики:1. Y-линия дизайн за отлична стабилност.2. Държач на високоговорителя.3. Лесен за сглобяване и преместване.4. Отлична ергономичност и издръжливост при продължителна употреба.5. Повдигнат рафт за повече пространство.Идеален избор за любителите на игри.Размери: 120x60x73H см...
429 лв.
Brand: Halmar
Описание на продукта:Размери: 100/60/74 см. LED осветлениеМатериал: фурнирован MDF / прахово боядисана стомана.Цвят: черен / червенДоставка от 20 до 25 работни дни...
434 лв.
Brand: b2m
Характеристика :1. Y-образен дизайн за изключителна стабилност.2. Четири зони цветен RGB светодиод с живот 100 000 часа.3. USB захранване.4. Бутон за включване и промяна на цвета на осветлението.5. Кутия за съхранение на електрически контакти.6. Лесен монтаж, лесен за преместване.7. Отлична ергономи..
445 лв.
Brand: b2m
Характеристика :1. Y-образен дизайн за изключителна стабилност.2. Четири зони цветен RGB светодиод с живот 100 000 часа.3. USB захранване.4. Бутон за включване и промяна на цвета на осветлението.6. Лесен монтаж, лесен за преместване.Идеален избор за любителите на игри.Размери: 122x60,5x72 h см...
488 лв.
Brand: b2m
Представяме ви най-доброто игрово изживяване с нашата нова серия от офиси GAMING PRO, които ще завършат потребителското изживяване и естетиката на вашия компютър и вашето пространство.Офисите от нашата серия ще дадат неповторимо усещане за работа и подходящо настроение за вашите игри.Изработен от ка..
535 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)