Меню
Your Cart

Sillia

Brand: b2m
Комплект стенни рафтове с плъзгащи се врати в нюанс сонома с детайли в бял цвят.Изработен от висококачествен меламин.Комбинирайте го с останалите мебели от серията Sillia!Сянка:орех, екрюРазмери: 55x20x22Y см. ..
69 лв.
Brand: b2m
Комплект стенни рафтове с плъзгащи се врати в нюанс сонома с детайли в бял цвят.Изработен от висококачествен меламин.Комбинирайте го с останалите мебели от серията Sillia!Сянка: сонома, екрюРазмери: 55x20x22Y см. ..
69 лв.
Brand: b2m
Комплект стенни рафтове с плъзгащи се врати в бял цвят.Изработен от висококачествен меламин.Комбинирайте го с останалите мебели от серията Sillia!Сянка: бял, екрюРазмери: 55x20x22Y см. ..
69 лв.
Brand: b2m
Холна маса в модерен семпъл дизайн в орехов нюанс с черни крака oт серия Sillia.Изработена от висококачествен меламин с метални крачета.Размери: 60x60x29Y см...
75 лв.
Brand: b2m
Шкаф за телевизор с плъзгащи се врати в бяло с детайли в бял цвят.Изработена от висококачествен меламин с метални крачета в бяло.Разполага с две отделения за съхранение с плъзгащи се врати и едно отворено.Модерният дизайн и специалните шарки на плъзгащите се врати създават оригинална атмосфера в про..
145 лв.
Brand: b2m
Шкаф за телевизор с плъзгащи се врати в цвят орех с детайли в бял цвят.Изработена от висококачествен меламин с метални крачета в бяло.Разполага с две отделения за съхранение с плъзгащи се врати и едно отворено.Модерният дизайн и специалните шарки на плъзгащите се врати създават оригинална атмосфера ..
145 лв.
Brand: b2m
Подов рафт с плъзгащи се врати в орехов нюанс с детайли в бяло и черно.Изработена от висококачествен меламин с метални крачета.Разполага с 3 рафта за съхранение на книги и други предмети с две плъзгащи се врати.Модерният дизайн и специалните шарки на плъзгащите се врати създават оригинална атмосфера..
150 лв.
Brand: b2m
Подов рафт с плъзгащи се врати в орехов нюанс с детайли в бяло .Изработена от висококачествен меламин с метални крачета.Разполага с 3 рафта за съхранение на книги и други предмети с две плъзгащи се врати.Модерният дизайн и специалните шарки на плъзгащите се врати създават оригинална атмосфера в прос..
150 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)