Меню
Your Cart

Bruno

Brand: pw
Спецификации:* Изработен отвътре от ПДЧ с меламинов хастар в комбинация от цветове: Тъмен орех с ддетайли в бял цвят.* Има елегантни дръжки в златист цвят, които подчертават мебелите.* Включва чекмедже и шкаф.* Краката са дървени с покритие от хартиено дърво.Размери:Дължина: 48см.Ширина: 39 см.Височ..
129 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят различна линия за оборудване на вашето пространство.Nastia е тук за цялостно обновяване, просто изберете и комбинирайте мебелите, от които се нуждаете и новата ви визия е готова.Технически характеристики:* Изработен от ПДЧ с меламиново покритие, с устойчивост на износван..
175 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят различна линия за оборудване на вашето пространство. Nastia е тук за цялостно обновяване, просто изберете и комбинирайте мебелите, от които се нуждаете и новата ви визия е готова.Технически характеристики:* Изработен от ПДЧ с меламиново покритие в комбинация от цветове: ..
236 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят различна линия за оборудване на вашето пространство, Nastia е тук за цялостно обновяване, просто изберете и комбинирайте мебелите, от които се нуждаете и новата ви визия е готова.Технически характеристики:* Изработен от ПДЧ с меламиново покритие в комбинация от цветове: ..
299 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)