Меню
Your Cart

Boho

Brand: pw
Елегантността, качеството и минималният дизайн вашият стил ли са?  Ако е така, тогава масичката за кафе Boho е за вас. С модерен дизайн, трайни материали и помощно шкафче за съхранение на любимите ви аксесоари. Идеално предложение за декорация за естетическо обновяване на вашето ..
210 лв.
Brand: pw
Конзола в цвят орех с оригинална шарка, с метални крака.Описание:* Изработена от пдч и мдф . Предлага се в цвят орех с геометрични шарки.* Има елегантни черни метални крака.* Бюрото включва три чекмеджета (Вътрешни размери на всяко чекмедже: 26x33x8)Размери:Дължина: 100 смШирина: 50.5 см.Височи..
255 лв.
Brand: pw
Скрин Бохо с чекмеджета и метални крака.Описание:* Изработена от висококачествена меламинова дървесина с дебелина 15 мм. Предлага се в цвят орех с геометрични шарки.* Има елегантни метални черни крака.* Композицията включва четири чекмеджета и шкаф. Измерение:Дължина: 79,5 см.Ширина: 39,5 ..
289 лв.
Brand: pw
Спецификации:* Изработен от ПДЧ  Предлага се в цвят орех с геометрични цветни шарки.* Има елегантни метални черни крака* Композицията включва четири чекмеджета, рафтове и шкаф.* На гърба има отвори за преминаване на кабели.Размери:Дължина: 120 см.Ширина: 39 см.Височина: 64 см.Височина на кракат..
315 лв.
Brand: pw
Бюфет с четири чекмеджета в цвят орех с метални крака.Технически характеристики:* Изработена от пдч/мдф .Предлага се в цвят орех с геометрични шарки.* Има елегантни черни метални крака.  *Четири чекмеджета и два шкафа. Измерение:Дължина: 122 смШирина: 39.5 см.Височина: 86 см...
329 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)