Меню
Your Cart

Витрини и бюфети

Brand: pw
Технически характеристики:Фиксирана рамка, изработена от висококачествено ПДЧ с меламиново покритие, с износоустойчивост и устойчивост на време.Разполага с рафтове, които се предлагат за отворено съхранение на вашите предмети или за създаване на декоративни композиции.Предлага се в бял цвят.Размери ..
72 лв.
Brand: pw
Стенен рафт в модерен дизайн, осигуряващ допълнително място за съхранение.Технически характеристики:* Изработен от висококачествен меламин с дебелина 18 мм.* Цвят: дъб.Размери:Дължина: 94 см.Ширина: 30 см.Височина: 178,5 см...
84 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:Фиксирана рамка и рафтове, изработени от висококачествени ПДЧ с меламиново покритие, с устойчивост на износване и време.Включва пет отворени рафта за съхранение на книги и други ежедневни предмети.Предлага се в бял цвят.Размери на продукта:Дължина: 56 см.Ширина: 20 см.Височ..
92 лв.
Brand: pw
Елегантният  дизайн, модерният цвят и удивителният минимален дизайн, ще направят рафта TIBET декоративния детайл във вашия дом, с който ще се гордеете. Технически характеристики: * Изработен е от ПДЧ с висококачествена меламинова облицовка, устойчива на напрежение и износване. Пр..
93 лв.
Brand: pw
Технически характеристики: * Рамка, изработена от висококачествен 16 мм меламин, с устойчивост на напрежение, износване и време. Предлага се в бял цвят. * Включва четири рафта, предлагащи достатъчно място за съхранение и показване на любимите ви аксесоари и книги.Размери на продукта:Д..
123 лв.
Brand: pw
Вложете стил и цвят във вашето ежедневие с младата и модерна серия библиотеки Max.Минималният дизайн, удобните пространства и модерното им оцветяване ще ви накарат да ги заобичате.Max Libraries и сложете всичко в ред.Технически характеристики: * Рамка, изработена от висококачествен 16 мм мелами..
123 лв.
Brand: pw
Искате ли шкаф за книги - колона, който да впечатли вашите приятели? С висококачествено строителство и модерен дизайн?Серията Piri е това, от което се нуждаете: Модерна, издръжлива, впечатляваща. Просто изберете цветовата комбинация, която подхожда на вашето пространство и му се насладете...
147 лв.
Brand: b2m
Подов рафт с плъзгащи се врати в орехов нюанс с детайли в бяло и черно.Изработена от висококачествен меламин с метални крачета.Разполага с 3 рафта за съхранение на книги и други предмети с две плъзгащи се врати.Модерният дизайн и специалните шарки на плъзгащите се врати създават оригинална атмосфера..
150 лв.
Brand: b2m
Подов рафт с плъзгащи се врати в орехов нюанс с детайли в бяло .Изработена от висококачествен меламин с метални крачета.Разполага с 3 рафта за съхранение на книги и други предмети с две плъзгащи се врати.Модерният дизайн и специалните шарки на плъзгащите се врати създават оригинална атмосфера в прос..
150 лв.
Brand: pw
Искате ли библиотека, която да очарова вас и вашите близки? Библиотеката Oppa е всичко, от което се нуждаете.Технически характеристики:* Изработена е от висококачествен меламин с дебелина 18 мм.* Предлага се в цвят тъмен дъб, с детайли в цвят антрацит.Размери:Дължина: 61 см.Ширина: 22 см.Височина: 1..
166 лв.
Размер: 65/35/109 см.Материал:ПДЧ/МДФ профилЦвят: дъб сонома/венге..
166 лв.
Размер: 40/33/184 см.Материал: ПДЧЦвят: дъб сонома/бял..
166 лв.
Brand: Halmar
Описание на продукта:Размери: 40/30/110 см.Материал: фурнирована мебелна плоскост / стъкло / полипропилен.Цвят: Дъб лефкас / черенТегло: 18 кг.Доставка от 20 до 25 работни дни...
182 лв.
Размер: 60/41/197 см.Материал: ПДЧ/МДФ профилЦвят: сонома/ черно..
184 лв.
Размер: 40/33/184 см.Материал: ПДЧЦвят: бял/дъб сонома..
184 лв.
Brand: pw
 Библиотека в модерен дизайн, който прилича на лабиринт с висококачествена конструкция.Страхотна идея за декорация и подобряване на естетиката на вашето пространство.Технически характеристики: * Изработена от висококачествен меламин с дебелина 18 мм, с устойчивост на последиците от времето..
185 лв.
Brand: pw
 Библиотека в модерен дизайн, който прилича на лабиринт с висококачествена конструкция. Страхотна идея за декорация и подобряване на естетиката на вашето пространство.Технически характеристики: * Изработена от висококачествен меламин с дебелина 18 мм, с устойчивост на последиците от времет..
185 лв.
Brand: b2m
Модерен шкаф - витрина, изработен от висококачествен меламин в цвят сонама, с детайли в цвят орех.Разполага с два рафта и три места за съхранение.Размери: 56,5x27,5x93,5 см.Дебелина на меламин: 1,8 см...
188 лв.
Brand: b2m
Модерен шкаф - витрина, изработен от висококачествен меламин в цвят мока, със сиви детайли.Разполага с два рафта и три места за съхранение.Размери: 56,5x27,5x93,5 см.Дебелина на меламин: 1,8 см...
188 лв.
Показани са от 1 до 20 от 153 резултата (8 страници)