Меню
Your Cart

Витрини и бюфети

Етажерка за документи и папки или декорация. Размери:Дълбочина: 20смШирочина: 21смВисочина: 91.5смПредлаган цвят: бяла и дъб сонома/виж снимките/Практична и удобна за всеки офис и работно място или за дома.  Етажерка с 6 разделения, изработена от висококачествено ПДЧ.Отговарят на..
33 лв.
Brand: pw
Стенен рафт с иноватиен дизайн, идеален за дома или за офиса.Технически характеристики: * Изработен от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с устойчивост на напрежение и време. Предлага се в естествен цвят. Размери на продукта: Дължина 30 см. Ширина: 22 см. Височ..
34 лв.
Brand: pw
Стенен рафт в композиция от два квадратни рафта с иновативен дизайн. Лесна за използване мебел за всеки дом или офис пространство. Технически характеристики:* Изработен от висококачествена естествена борова дървесина, устойчива на тежест. Предлага се в цвят орех.* Включва композицията..
34 лв.
Brand: pw
Стенен рафт с иновативен дизайн. Лесна за използване мебел за всеки дом или офис пространство. Технически характеристики:* Изработен от висококачествена естествена борова дървесина, устойчива тежест. Предлага се в цвят орех.* Включва състав на рафтове под формата на триъгълник.Размери..
34 лв.
Brand: pw
Стенен рафт в модерен дизайн,който ще подчертае любимите ви дребни предмети, подходящ за всяко пространство. Технически характеристики: * Изработен от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с устойчивост на напрежение и време. Предлага се в бял цвят, с детайли в цвят дъб.Размери ..
38 лв.
Brand: pw
Стенен рафт от три квадратни рафта с иновативен дизайн. Лесна за използване мебел за всеки дом или офис пространство. Технически характеристики:* Изработен от висококачествена естествена борова дървесина, устойчива на напрежение. Предлага се в цвят орех.* Включва състава от три рафта ..
38 лв.
Brand: pw
Стенен рафт в композиция от три квадратни рафта с иновативен дизайн. Лесна за използване мебел за всеки дом или офис пространство. Технически характеристики:* Изработен от висококачествена естествена борова дървесина, устойчива на стрес и време. Предлага се в цвят орех.* Включва съста..
42 лв.
Brand: pw
Стенен рафтен комплект с иновативен дизайн ивисококачествена конструкция, която ще надгради естетиката на вашето пространство. Технически характеристики: * Изработен от висококачествен меламин, с устойчивост на напрежение. * Размери на продукта: 120x15x10 см...
59 лв.
Етажерка "Ронул" е изработена от качествен ПДЧ материал, което и придава здравина и стабилност. Разполага с две отделения с по 5 рафта по височина. Практична мебел, която може да намери приложение, както у дома, така и в офиса. Предлага се в два цвята бял и дъб сонома.Размери:60/18/91,5 см*Размерите..
59 лв.
Brand: pw
Стенен рафт от три части в цвят бял.Технически характеристики:* Изработен от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с устойчивост на напрежение и време. * Включва композицията от три ъглови рафта, които формират впечатляващ резултат.Размери на продукта (Състав):Дължина 60 см.Ширина: 14,5 с..
68 лв.
Brand: pw
Стенен рафтен състав с иновативен дизайн, висококачествена конструкция, която ще надгради естетиката на вашето пространство. Технически характеристики:* Изработен от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с устойчивост на напрежение и време. Предлага се в бял цвят.Размери на..
68 лв.
Brand: pw
Стена композиция от два рафта с модерен цвят и дизайн, висококачествена конструкция, която ще обнови естетиката на вашето пространство. Технически характеристики:* Изработена от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с устойчивост на напрежение и време. Предлага се в бял цвят.* Включв..
68 лв.
Brand: pw
Стенен рафтен състав с иновативен дизайн, висококачествена конструкция, която ще надгради естетиката на вашето пространство. Технически характеристики:* Изработен от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с устойчивост на напрежение и време. Предлага се в бял цвят.Размери на..
68 лв.
Brand: pw
Двойна стенна впечатляваща композиция от хоризонтални и вертикални рафтове в модерен дизайн,  любимите ви книги и  Технически характеристики: * Изработена от армирана ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с устойчивост на напрежение и време. Предлага се в цвят орех. * ..
76 лв.
Brand: pw
Комплет от два ръчно изработени рафта за стена, в индустриален дизайн, подходящи за кухнята и банята. Технически характеристики: * Ръчно изработена конструкция от естествено дърво. * Има закачалки за въжета. * Предлага се в цвят орех. Размер на големия рафт:Дължина 50 см.Шир..
83 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят стенен рафт, който надхвърля обикновеното, с множество рафтове за показване на любимите ви аксесоари, Flower е тук за вас.Технически характеристики:* Изработен от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с устойчивост на напрежение и време. Предлага се в цвят оре..
93 лв.
Brand: pw
Елегантният  дизайн, модерният цвят и удивителният минимален дизайн, ще направят рафта TIBET декоративния детайл във вашия дом, с който ще се гордеете. Технически характеристики: * Изработен е от ПДЧ с висококачествена меламинова облицовка, устойчива на напрежение и износване. Пр..
93 лв.
Brand: pw
Дайте освежаващ въздух на вашето пространство с този иновативен рафт.Двойна стенна впечатляваща композиция от хоризонтални и вертикални рафтове с младежки дизайн, за показване и съхранение на любимите ви книги и декорации у дома и в офиса.Технически характеристики:* Изработен от висококачествен 18 м..
100 лв.
Brand: pw
Библиотека с модерен дизайн, трайни материали и четири рафта за съхранение на любимите ви книги и аксесоари.Идеално предложение за декорация за естетическо обновяване на вашето пространство. Технически характеристики:* Производство на рафтове от ПДЧ с висококачествена меламинова подплата, ..
100 лв.
Brand: pw
Универсална и лесна за използване мебел за показване и съхранение на любимите книги и декорации у дома и в офиса.Стенен рафт 3 Gen и добавяте нотка на обновяване във вашето пространство.  Технически характеристики:* Изработен от висококачествен подсилен меламин с дебелина 18 мм, с устойчив..
101 лв.
Показани са от 1 до 20 от 77 резултата (4 страници)