Меню
Your Cart

Системи за съхранение

Brand: pw
Двустепенен ъглов рафт в модерен дизайн, за да подчертае любимите ви аксесоари, подходящ за кухня - баня. Технически характеристики: * Изработен от бамбуково дърво.* Подпора в метална рамка INOX (Неръждаема стомана)* Предлага се в естествен цвятРазмери на продукта:Дължина 27 см.Ш..
50 лв.
Brand: pw
Универсален и ергономичен сушилник за съдове, идеален за всички ваши ежедневни нужди.Технически характеристики:* Изработен от висококачествен метал, с висока устойчивост на излагане на влага. Поставка за прибори и калъф, изработени от изключително издръжлив абс материал.* Разполага със специалн..
66 лв.
Brand: pw
Спецификации:* Изработена от метална рамка.Предлага се в златист цвят.* Може да се използва и като подов мини рафт.Размери на масата:Дължина: 35 см.Ширина: 20 см.Височина: 51 см...
79 лв.
Brand: pw
 Подов рафт Poe в елегантен модерен дизайн. Идеален за кухня или мокри помещения!Спецификации:* Повърхност от висококачествен MDF, облицована с меламин в естествен цвят.* Има метална рамка 15mmx15mm електростатична боя с изключителна здравина в бял цвят.* В края на краката има пластмасови ..
119 лв.
Brand: pw
* Материал: Плетена юта от естествен произход и плат (полиестер) с високо качество и издръжливост. Екологичен материал, произведен от растението юта.* Състав: 98% юта, 2% полиестер* Предлага се в естествен цвят* Ръчно изработена конструкция от издръжливи материали без специални разходи за поддр..
125 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)