Меню
Your Cart

Раници

Brand: pw
Раница за лаптоп, специално проектирана с едно централно пространство и специален калъф за преносими устройства.Изработена с модерен дизайн, с трайна защита от водоустойчив полиестерен материал, който предпазва устройствата.Тя е с множество вътрешни и външни джобове за удобно съх..
59 лв.
Brand: pw
Раница за лаптоп, специално проектирана с едно централно пространство и специален калъф за преносими устройства. Изработена с модерен дизайн, с трайна защита от водоустойчив полиестерен материал, който предпазва устройствата. Тя е с множество вътрешни и външни джобове за удобно с..
59 лв.
Brand: pw
Раницата за лаптоп / Ipad TRV-007 е специално проектирана с голямо централно пространство и с два калъфа за преносими устройства с размери: 15,6 "инча (38,1 см) и за таблет. Изработена с модерен дизайн с трайна защита от водоустойчив полиестер материал, който предпазва вашите устройства и с мно..
102 лв.
Brand: pw
Раницата за лаптоп / Ipad TRV-009 е специално проектирана с голямо централно пространство и с два калъфа за преносими устройства с размери: 15,6 "инча (38,1 см) и за таблет. Изработена с модерен дизайн с трайна защита от водоустойчив полиестер материал, който защитава вашите устройства и с множ..
109 лв.
Brand: pw
Технически спецификации:- Акумулаторен USB порт и USB кабел отвътре, свързани към външния порт, за свързване на Power Bank за зареждане на вашия мобилен телефон.- Двойни ципове за сигурност с възможност за заключване.- Голямо отворено пространство като чанта с допълнителни два ка..
114 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)