Меню
Your Cart

Рафтове/Етажерки

Brand: pw
Технически характеристики:Рафт изработен от висококачествено ПДЧ с меламиново покритие, с устойчивост на износване и време. Рафтът се поддържа от висококачествено въже.Предлага се в цвят дъб.Размери на продукта:Дължина: 39 см.Ширина: 12 см.Височина: 43 см...
22 лв.
Размер: 96-121/19/23 см.Материал:ПДЧЦвят: дъб сонома/венге..
34 лв.
Brand: pw
Стенен рафт в класически дизайн, осигуряващ  допълнително място за съхранение. Технически характеристики:* Изработен от висококачествен меламин с дебелина 18 мм.* Цвят: дъб.Размер на продукта:Дължина: 60 см.Ширина: 22 см.Височина: 10 см...
35 лв.
Brand: pw
Стенен рафт в композиция от два квадратни рафта с иновативен дизайн. Лесна за използване мебел за всеки дом или офис пространство. Технически характеристики:* Изработен от висококачествена естествена борова дървесина, устойчива на тежест. Предлага се в цвят орех.* Включва композицията..
39 лв.
Brand: pw
Стенен рафт в модерен дизайн,който ще подчертае любимите ви дребни предмети, подходящ за всяко пространство. Технически характеристики: * Изработен от ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с устойчивост на напрежение и време. Предлага се в бял цвят, с детайли в цвят дъб.Размери ..
39 лв.
Етажерка за документи и папки или декорация. Размери:Дълбочина: 20смШирочина: 21смВисочина: 91.5смПредлаган цвят: бяла и дъб сонома/виж снимките/Практична и удобна за всеки офис и работно място или за дома.  Етажерка с 6 разделения, изработена от висококачествено ПДЧ.Отговарят на..
45 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:* Рафотевете са изработени от висококачествена естествена борова дървесина, устойчива на напрежение и време. Предлагат се в цвят орех.* Включва композицията от три рафта в различни размери, които могат да се поставят по ваш избор.Размер на продукта:Голям: 40x9x35 см.Ср..
45 лв.
Размер:140/23,5/25 см.Цвят: златно сибъМатериал: корпус ПДЧСрок за изработка - 30 дни...
49 лв.
Brand: pw
Стенен рафт от три квадратни рафта с иновативен дизайн. Лесна за използване мебел за всеки дом или офис пространство. Технически характеристики:* Изработен от висококачествена естествена борова дървесина, устойчива на напрежение. Предлага се в цвят орех.* Включва състава от три рафта ..
49 лв.
Размер:140/23,5/25 см.Цвят: дъб монастри/черенМатериал: корпус ПДЧ..
50 лв.
Технически характеристики на Полица RUSO POL/149:Дълбочина: 28 см.Широчина: 149 см.Височина: 20 см.Тегло: 7,55 кг.Материал: ПДЧЦвят: тъмен дъб април.Срок за изработка - 30 дни...
55 лв.
Етажерка "POL 180 е част от модулно обзавеждане за дневна, серия "SOLO". Разполага с един рафт. Изработена от висококачествено ПДЧ в цвят дъб сонома.Размери: 180/20/30 см.Материал: ПДЧЦвят: дъб сонома..
55 лв.
Brand: pw
Спецификации:* Изработен от метал* Предлага се в черен цвятРазмери на продукта:Дължина: 50 см.Дълбочина: 10см.Височина: 44 см...
55 лв.
Материал: ПДЧРазмери Ш/Д/В: 138/24/22 см.Цвят: Канадски орех..
56 лв.
Brand: pw
Стенна композиция от три рафта с модерен дизайн, направен да се побере във всяко пространство.Технически характеристики:* Изработен от висококачествен меламин с дебелина18 мм, с устойчивост на износване и време.* Цвят: бял.* Включва три комбинирани ъглови рафта, които правят много впечатляващ резулт..
63 лв.
Размер: 90/20,5/18 см.Материал:ПДЧ/МДФ профилЦвят: дъб шоколад/норвежки бор..
65 лв.
Brand: pw
Характеристики:* Изработен от висококачествено ПДЧ с меламиново покритие.* Състои се от три рафта в цвят натурален, бял и антрацит.Размери на всеки рафт от композицията: 60x14.5x1.8cm..
65 лв.
Brand: pw
Стенен рафт, идеален за всеки дом или бизнес пространство с изглед и стил.Рафтът за стена може да се побере идеално във всяка зона на вашия дом и в същото време да се окаже ценен помощник за организацията на вашите артикули.Технически характеристики:Висококачествена рамка от ПДЧ с меламиново покрити..
65 лв.
Показани са от 1 до 20 от 68 резултата (4 страници)