Меню
Your Cart

Портманта

Brand: pw
Материал: МеламинЦвят: дъб/черенПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Ние от..
93 лв.
Brand: pw
Технически характеристики: * Изработен от ПДЧ с дебелина 18 мм с висококачествено меламиново покритие с устойчивост на напрежение и време. Той има PVC по периметъра за по-голяма защита. Предлага се в бяло. * Комплекта включва: 2 модерни рафта, чекмедже и огледало. Размери:&n..
143 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:* Изработен от висококачествен 16 мм дебел меламин много устойчив. Предлага се в цвят сонома.* Включва: Ниско затворен шкаф за съхранение, рафт и закачалки за дрехи.* Място за  5 чифта обувки в долната част.Размери:Дължина: 60см.Ширина: 30см.Височина: 190см...
149 лв.
Brand: pw
Стенна конзола с огледало в цвят бял гланц.Модерна стенна конзола за стена Dorado Coat, която включва чекмедже, два рафта и вертикално огледало. Заемайки възможно най-малко пространство, това е най-модерното предложение за декорация за приемната на вашия дом. Технически характеристики:&nbs..
197 лв.
Brand: pw
Стенна конзола с огледало в цвят черен гланц.Модерна стенна конзола за стена Dorado Coat, която включва чекмедже, два рафта и вертикално огледало. Заемайки възможно най-малко пространство, това е най-модерното предложение за декорация за приемната на вашия дом. Технически характеристики:&n..
197 лв.
Brand: pw
Цвят: сонома, бялМатериал: меламинПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Ние ..
242 лв.
Brand: pw
Материал: МеламинЦвят: ДъбПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Ние от ..
418 лв.
Brand: pw
Материал: МеламинЦвят: БялПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Ние от ..
418 лв.
Brand: pw
Материал: МеламинЦвят: Мока, антрацитПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Н..
418 лв.
Портманто Primo - бяло/дъб Портманто Primo - бяло/дъб
-5 %
Brand: pw
* Корпус и повърхност, изработени от: 19 мм MDF и ПДЧ с меламинова подплата с дебелина 16 мм - в естествен цвят. Около него има ABS лента с дебелина 0,5 мм за по-голяма защита. * Разполага с 3 мм огледало.* Включва закачалка за дрехи, рафтове, чекмедже и шкафове за повече капацитет в естес..
449 лв. 474 лв.
Brand: pw
 Материал: МеламинЦвят: орехПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Ние о..
455 лв.
Портманто Юник дъб/кипарис Портманто Юник дъб/кипарис
-11 %
Brand: pw
Портманто Юник включва затворен централен шкаф с външно огледало, вдясно има рафтове и закачалки за дрехи.* Изработен от висококачествен 18 мм меламин. Предлага се в цветовата комбинация: орех - кипарис. * Събира до 12 чифта обувки.Размери:Дължина: 89 см.Ширина: 35 см.Височина: 192 см...
465 лв. 520 лв.
Brand: pw
Материал: МеламинЦвят: ДъбПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност. В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки. Ние от  Ontrad..
502 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:* Производство на рафтове от ПДЧ с дебелина 18 см с висококачествена меламинова подплата, устойчива на напрежение, износване и време. Предлага се в орех - черно - бяло.* Той има издръжлива метална опорна рамка в черно, която елегантно подчертава мебелите. Размери:..
524 лв.
Brand: pw
Цвят: дъбМатериал: ПДЧ, малеминПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Ние от&..
576 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)