Меню
Your Cart

Портманта

Brand: pw
Материал: МеламинЦвят: дъб/черенПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Ние от..
105 лв.
Brand: pw
Стенна конзола с огледало в цвят бял гланц.Модерна стенна конзола за стена Dorado Coat, която включва чекмедже, два рафта и вертикално огледало. Заемайки възможно най-малко пространство, това е най-модерното предложение за декорация за приемната на вашия дом. Технически характеристики:&nbs..
222 лв.
Brand: pw
Стенна конзола с огледало в цвят черен гланц.Модерна стенна конзола за стена Dorado Coat, която включва чекмедже, два рафта и вертикално огледало. Заемайки възможно най-малко пространство, това е най-модерното предложение за декорация за приемната на вашия дом. Технически характеристики:&n..
222 лв.
Brand: pw
Цвят: сонома, бялМатериал: меламинПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Ние ..
272 лв.
Портманто Primo - бяло/дъб Портманто Primo - бяло/дъб
-16 %
Brand: pw
* Корпус и повърхност, изработени от: 19 мм MDF и ПДЧ с меламинова подплата с дебелина 16 мм - в естествен цвят. Около него има ABS лента с дебелина 0,5 мм за по-голяма защита. * Разполага с 3 мм огледало.* Включва закачалка за дрехи, рафтове, чекмедже и шкафове за повече капацитет в естес..
449 лв. 535 лв.
Brand: pw
Материал: МеламинЦвят: БялПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Ние от ..
472 лв.
Brand: pw
Материал: МеламинЦвят: Мока, антрацитПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Н..
472 лв.
Brand: pw
Материал: МеламинЦвят: ДъбПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност. В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки. Ние от  Ontrad..
566 лв.
Brand: pw
Технически характеристики:* Производство на рафтове от ПДЧ с дебелина 18 см с висококачествена меламинова подплата, устойчива на напрежение, износване и време. Предлага се в орех - черно - бяло.* Той има издръжлива метална опорна рамка в черно, която елегантно подчертава мебелите. Размери:..
591 лв.
Brand: pw
Цвят: дъбМатериал: ПДЧ, малеминПървото впечатление от дома  Ви е антрето , ето защо изборът на  мебели и аксесоари за това пространство  изисква известна  прецизност.В секция Антре ще намерите най нови модели на шкафове за обувки, портманта и закачалки.Ние от&..
650 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)