Меню
Your Cart

Портманта

Brand: b2m
Входна ъглова закачалка за стена със семпъл и красив дизайн, в бял цвят.Има шест двойни закачалки и голям рафт разположен върху тях.Закачалката е изработена от висококачествен меламин с дебелина 16 мм.Избор за съотношение цена/качество, който ще се побере във всеки дом.Създайте добре организирано пр..
94 лв.
Brand: b2m
Входна закачалка със семпъл и красив дизайн, в бял нюанс.Има три двойни куки, две места за съхранение и два рафта.Изработена е от висококачествен меламин с дебелина 18 мм.Предложение за цена/качество за входна закачалка, която ще подхожда на всеки дом.Размери: 100x19,6x51,8 см...
115 лв.
Brand: b2m
Входна закачалка със семпъл дизайн, изработена от висококачествен меламин с дебелина 18 мм, в бял нюанс.Създайте добре организирано и подредено пространство на входа на вашия дом.Мебелите за вход заемат по-малко място и са практично предложение за декорация на вашия дом.Размери на закачалката: 64х4х..
139 лв.
Модулът е част от модулна с-ма SOLO.Разполага с чекмедже и две врати.Материал; ПДЧ/МДФЦвят: дъб сонома/венгеРазмер: д/ш/в: 80/34/74 см...
148 лв.
Brand: pw
Технически характеристики: * Изработен от ПДЧ с дебелина 18 мм, с висококачествено меламиново покритие с устойчивост на напрежение и време. Той има PVC по периметъра за по-голяма защита. Предлага се в бял цвят. * Комплекта включва: 2 модерни рафта, чекмедже и огледало. Разме..
155 лв.
Brand: b2m
Портманто в модерен и елегантен дизайн, изработено от висококачествен меламин с дебелина 18 мм,в естествен нюанс с карбонови детайли.Разполага с огледало, три отворени повърхности за поставяне на малки предмети в естествен нюанси чекмедже в цвят антрацит.Създайте добре организирано и подредено прост..
155 лв.
Brand: pw
Входно обзавеждане Port Manto Ralph в елегантен модерен дизайн, който "съчетава" издръжливостта в употреба с практичния дизайн. Съчетава цветовете на нашето време с бели метални крака. Идеален за входа на къщата. Технически характеристики: * Повърхност от висококачествен&nbs..
157 лв.
Гардероб "SOLO" за антре - част от модулно обзавеждане на антре "SOLO". Разполага с една врата. Изработен от ПДЧ в цвят дъб сонома. Изработен от висококачествено ПДЧ с МДФ профил в цветове дъб сонома с венге.Размери: 55/34/197 см.*Размерите следват последователността: дължина, широчина, ви..
172 лв.
Brand: b2m
Портманто със семпъл дизайн, изработено от висококачествен меламин 18мм, в комбинация от бял и орехов нюанс.Състои се от шкаф за обувки и закачалка за дрехи, която има рафт в горната част, изработена от метал и издръжливи меламинови повърхности.Създайте добре организирано и подредено пространство на..
172 лв.
Brand: b2m
Входна закачалка с рафтове с изчистен дизайн, изработена от издръжлив меламин с дебелина 18 мм, в  двуцветна комбинация от цвят сонама и антрацитен нюанс.Състои се от закачалка с три двойни куки и четири рафта. Изработена е от метал и издръжливи меламинови повърхности.Създайте добре организиран..
182 лв.
Brand: b2m
Портманто със семпъл дизайн, изработено от висококачествен меламин с дебелина 18 мм, в комбинация от цвят дъб и антрацитен нюанс.Състои се от шкаф с три рафта за съхранение и две открити пространства, където можете да поставите обувките си.Разполага и с огледало за по-голямо удобство.Създайте добре ..
182 лв.
Размер: 46,5/40/92 см.Материал: ПДЧ/МДФ профилЦвят: дъб сонома..
184 лв.
Brand: pw
Модерна стенна конзола за стена Dorado Coat, която включва чекмедже, два рафта и вертикално огледало. Заемайки възможно най-малко пространство, това е най-модерното предложение за декорация за приемната на вашия дом. Технически характеристики: * Изработен от ПДЧ с дебелина 18 мм с вис..
199 лв.
Brand: pw
Стенна конзола с огледало в цвят черен гланц.Модерна стенна конзола за стена Dorado Coat, която включва чекмедже, два рафта и вертикално огледало. Заемайки възможно най-малко пространство, това е най-модерното предложение за декорация за приемната на вашия дом. Технически характеристики:&n..
199 лв.
Brand: b2m
Портманто, изработено от висококачествен меламин с дебелина 16 мм.Разполага с три закачалки, две отворени повърхности - рафтове и два шкафа за лесно съхранение на личните ви вещи.Идеално предложение за входно обзавеждане, което ще подхожда на всеки дом.Размери: 60х43х240 см.Размери на шкафа: 56х41х4..
271 лв.
Brand: b2m
Входно обзавеждане със семпъл дизайн, изработено от издръжлив висококачествен меламин, в цвят сонама, с детайли в бял цвят.Състои се от шкаф за обувки, малко чекмедже и четири метални кукички за окачване на дрехи.Освен това има голямо огледало и рафт в горната част и малко място за съхранение в долн..
282 лв.
Brand: b2m
Портманто в модерен и елегантен дизайн.Изработено е от висококачествен меламин с дебелина 16 мм.Разполага с пет закачалки, две отворени повърхности - рафтове и шкаф с два рафта вътре за лесно съхранение на личните ви вещи.Идеално предложение за входно обзавеждане, което ще подхожда на всеки дом.Разм..
324 лв.
Brand: b2m
Портманто, изработено от висококачествен меламин с дебелина 18 мм, в комбинация от цвят дъб и черен цвят.Разполага с три рафта, един отгоре и два отдолу, както и двуредова метална закачалка.Създайте добре организирано и подредено пространство на входа на вашия дом.Мебелите за вход заемат по-малко мя..
335 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят мебел, която съчетава шкафове, рафтове и закачалки в едно, моделът Yada е това, от което се нуждаете.Най-доброто предложение за декорация и организация в приемната на вашия дом или бизнес пространство.Технически характеристики:* Изработен от висококачествено меламиново п..
349 лв.
Brand: pw
За тези от вас, които търсят мебел, която съчетава шкафове, рафтове и закачалки в едно, моделът Yada е това, от което се нуждаете.Най-доброто предложение за декорация и организация в приемната на вашия дом или бизнес пространство.Технически характеристики:* Изработен от висококачествено меламиново п..
349 лв.
Показани са от 1 до 20 от 27 резултата (2 страници)