Меню
Your Cart

Куфари и пътни чанти

Brand: pw
Куфар за купета, изработен изцяло от ABS пластмасов материал, гъвкав и издръжлив в антрацит.Той има четири въртящи се колела, направени от 360 градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм.Отвън има извити ъгли, които са удобни за потребителя.Основната зона за съхра..
69 лв.
Brand: pw
Куфар за купета, изработен изцяло от ABS пластмасов материал, гъвкав и издръжлив в синьо.Той има четири въртящи се колела, направени от 360 градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм.Отвън има извити ъгли, които са удобни за потребителя.Основната зона за съхранен..
69 лв.
Brand: pw
Куфар за купета, изработен изцяло от ABS пластмасов материал, гъвкав и издръжлив в шампанско.Той има четири въртящи се колела, направени от 360 градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм.Отвън има извити ъгли, които са удобни за потребителя.Основната зона за съхр..
69 лв.
Brand: pw
20-литров куфар за купе, изработен изцяло от ABS + PC пластмасов материал, гъвкав и издръжлив в бяло.Разполага с четири въртящи се колела от 360-градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм.От външната страна има извити ъгли за защита на потребителя и релефна кръгл..
69 лв.
Brand: pw
20-литров куфар за купе, изработен изцяло от ABS + PC пластмасов материал, гъвкав и издръжлив в жълто.Разполага с четири въртящи се колела от 360-градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм.От външната страна има извити ъгли за защита на потребителя и релефна кръг..
69 лв.
Brand: pw
20-литров куфар за купе, изработен изцяло от ABS + PC пластмасов материал, гъвкав и издръжлив в оранжево.Разполага с четири въртящи се колела от 360-градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм.От външната страна има извити ъгли за защита на потребителя и релефна к..
69 лв.
Brand: pw
20-литров куфар за купе, изработен изцяло от ABS + PC пластмасов материал, гъвкав и издръжлив в розово.Разполага с четири въртящи се колела от 360-градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм.От външната страна има извити ъгли за защита на потребителя и релефна кръ..
69 лв.
Brand: pw
20-литров куфар за купе, изработен изцяло от ABS + PC пластмасов материал, гъвкав и издръжлив в шампанско.Разполага с четири въртящи се колела от 360-градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм.От външната страна има извити ъгли за защита на потребителя и релефна ..
69 лв.
Brand: pw
- Той има четири въртящи се колела от 360-градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм (количка).- Основното място за съхранение е облицовано и включва компресионни ленти за задържане на дрехите на място. Има и допълнителен регулируем калъф за задържане на дре..
72 лв.
Brand: pw
- Той има четири въртящи се колела от 360-градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм (количка).- Основното място за съхранение е облицовано и включва компресионни ленти за задържане на дрехите на място. Има и допълнителен регулируем калъф за задържане на дре..
72 лв.
Brand: pw
Кабинен куфар Venezia с 4 колела твърд от ABS + PC сив 36,5x25x57,5cm - куфар за купе с количка 20lt, изработен от траен ABS + PC (поликарбонатен) материал твърд и гъвкав с висока якост. - Той има четири въртящи се колела от 360 градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен а..
100 лв.
Brand: pw
Кабинен куфар Venezia с 4 колела твърд от ABS + PC син 36,5x25x57,5cm - куфар за купе с количка 20lt, изработен от траен ABS + PC (поликарбонатен) материал твърд и гъвкав с висока якост. - Той има четири въртящи се колела от 360 градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен а..
100 лв.
Brand: pw
Кабинен куфар Venezia с 4 колела твърд от ABS + PC шампанско 36,5x25x57,5cm - куфар за купе с количка 20lt, изработен от траен ABS + PC (поликарбонатен) материал твърд и гъвкав с висока якост. - Той има четири въртящи се колела от 360 градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескоп..
100 лв.
Brand: pw
- 20-литров куфар за купета, изработен от алуминий и трайна материя в черен цвят.- Той има четири въртящи се колела от каучук и алуминий на 360 градуса с пружина за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм (количка).- Отвън има две отделения за съхранение на предмети.- Основната..
106 лв.
Brand: pw
- Кабинен куфар 20-литрова количка, изработена от траен ABS + PC (поликарбонатен) материал, твърда и гъвкава с висока якост.- Той има четири въртящи се колела от 360 градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм (количка).- Основната зона за съхранение е облицована ..
111 лв.
Brand: pw
Комплект куфари от 3 броя, изработени изцяло от ABS пластмасов материал, гъвкави и издръжливи в цвят антрацит.Разполага с четири въртящи се колела от 360-градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм.Отвън има извити ъгли, които са удобни за потребителя.Основната зо..
219 лв.
Brand: pw
Комплект куфари от 3 броя, изработени изцяло от ABS пластмасов материал, гъвкави и издръжливи в цвят розов.Разполага с четири въртящи се колела от 360-градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм.Отвън има извити ъгли, които са удобни за потребителя.Основната зона ..
219 лв.
Brand: pw
Комплект куфари от 3 броя, изработени изцяло от ABS пластмасов материал, гъвкави и издръжливи в цвят тъмно син.Разполага с четири въртящи се колела от 360-градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм.Отвън има извити ъгли, които са удобни за потребителя.Основната з..
219 лв.
Brand: pw
Комплект куфари от 3 броя, изработени изцяло от ABS пластмасов материал, гъвкави и издръжливи в цвят шампанско.Разполага с четири въртящи се колела от 360-градусова гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм.Отвън има извити ъгли, които са удобни за потребителя.Основната з..
219 лв.
Brand: pw
Разполагат с четири въртящи се колела, въртящи се на 360 градуса, направени от гума за лесно придвижване и вътрешен телескопичен алуминиев механизъм.От външната страна има извити ъгли и релефна форма от двете страни за защита на потребителя.Основната зона за съхранение включва компресионни ленти за ..
219 лв.
Показани са от 1 до 20 от 25 резултата (2 страници)