Меню
Your Cart

Конзоли

Brand: pw
Впечатляващо предложение за декорация, което достига границите на минимален дизайн. Технически характеристики: * Корпус, изработен от: ПДЧ с меламинова подплата с дебелина 18 мм, с устойчивост на напрежение и време - в естествен цвят. Около него има ABS лента с дебелина 0,5 мм за по-г..
346 лв.
Конзола "ALTO" е съвременна трапезна маса с впечатляваща визия. С интересни крака изработени хромиран от метал в злато и плот от специално опушено стъкло, което се почиства лесно и бързо. Едно нестандартно решение за интериора във Вашата кухня или трапезария. Размери: 120/ 78/ 40Цвят: Опушено с..
360 лв.
Brand: pw
Бюфет Доха ще премахне естетиката на вашето пространство, като същевременно ви предложи места за излагане и съхранение.Предложение за декорация с фиксирана стойност за вашия хол или хол.Технически характеристики:* Изработен от висококачествен 16 мм дебел меламин с устойчивост на напрежение и време.&..
390 лв.
Brand: pw
Технически характеристики: * Изработена от 18 мм ПДЧ с висококачествена меламинова подплата с устойчивост на напрежение и време. Предлага се в цвят: орех - черен. * Включва три големи шкафа за по-лесно за използване място за съхранение. Размери на продукта: Дължина: 160см.&n..
440 лв.
Brand: b2m
Конзола HOLLAND със златна метална рамкаи стъклена черна повърхност.Височина: 78 смШирина: 120 смДължина: 40 смМатериал: Метал/стъклоЦвят: Злато/черен..
449 лв.
Brand: b2m
Конзола JANA със златна метална рамкаи стъклена черна повърхност. Височина: 78 смШирина: 120 смДължина: 40 смМатериал: Метал/стъклоЦвят: Злато/черен..
449 лв.
Brand: b2m
Конзола YARA с метална златна рамкаи стъклена черна повърхност.Височина: 78 смШирина: 120 смДължина: 40 смМатериал: Метал/стъклоЦвят: Злато/черен..
449 лв.
Brand: b2m
Конзола за маса, изработена от масивно дърво в естествен цвят, с метални крака в черен цвят.Размери: 140x45x75,5 см.Забележка: Продуктът е изработен от естествено масивно дърво и всеки е уникаленпоради неравномерността на стволовете на дърветата...
468 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)