Меню
Your Cart

Килими

Brand: pw
* Състав: 100% памук с високо качество и издръжливост.  Най-добрият избор за летните месеци и не само!* Предлага се в черно и бяло. Има декоративни ресни.* Благодарение на състава си се почиства много лесно с прахосмукачка. Избягвайте използването на избелващи препарати или белин..
65 лв.
Brand: pw
* Състав: 100% памук с изключително качество и издръжливост.  Най-добрият избор за летните месеци и не само!* Предлага се в цветни нюанси. Има красива шарка с листа и ресни по краищата.* Изработен от издръжливи материали без специални разходи за поддръжка* Благодарение на състава си с..
65 лв.
Brand: pw
* Състав: 100% памук с високо качество и издръжливост. * Неговият памучен състав го прави приятен за кожата с изключително мека текстура. Екологичен материал, щадящ околната среда. Най-добрият избор за летните месеци и не само!* Предлага се в черно и бяло* Изработен от издръжливи мате..
65 лв.
Brand: pw
* Материал: Плетена юта от естествен произход и издръжлив полиестерен плат, висококачествен и издръжлив. Екологичен материал, произведен от растението юта.* Състав: 70% юта, 30% полиестер* Предлага се в цвят естествено злато - Има 24 ресни по периметъра* Ръчно изработена конструкция от издръжли..
65 лв.
Brand: pw
Състав: 100% полиестер с изключително качество и устойчивост на износване и времеФорма: правоъгълник.Долна повърхност: 100% полиестер с нехлъзгащ слой.Тегло на килима: 1,320 кг.Височина на купчината: 3-4 мм.Предлага се в розово-бяло.Размери на продукта: 80x150 см..
85 лв.
Brand: pw
Килимът съчетава бохо с винтидж декорация и ще придаде глътка свеж въздух на вашето пространство. Той е идеален за класически или модерни пространства благодарение на специалния си дизайн и неутралните нюанси.Технически характеристики:Състав: 100% полиестер с изключително качество и устойчивост..
85 лв.
Brand: pw
Състав: 100% полиестер с изключително качество и устойчивост на износване и времеФорма: кръгла.Долна повърхност: 100% полиестер с нехлъзгащ слой.Височина на купчината: 3-4 мм.Предлага се в бяло-златист цвят.Размери на продукта: 100x100 см..
85 лв.
Brand: pw
Състав: 100% полиестер с изключително качество и устойчивост на износване и времеФорма: кръгла.Долна повърхност: 100% полиестер с нехлъзгащ слой.Височина: 3-4 мм.Предлага се в розово-бяло.Размери на продукта: 100x100 см..
85 лв.
Brand: pw
Състав: 100% полиестер с изключително качество и устойчивост на износване и времеФорма: кръгла.Долна повърхност: 100% полиестер с нехлъзгащ слой.Височина: 3-4 мм.Размери на продукта: 100x100 см..
85 лв.
Brand: pw
Състав: 100% полиестер с изключително качество и устойчивост на износване и времеФорма: ПравоъгълнаДолна повърхност: 100% полиестер с противо-хлъзгащ слой.Тегло на килима: 1,320 кг.Височина: 3-4 мм.Предлага се в кафяво - бежово.Размери на продукта: 80x150 см..
85 лв.
Brand: pw
Състав: 100% полиестер с изключително качество и устойчивост на износване и времеФорма: ПравоъгълнаДолна повърхност: 100% полиестер с нехлъзгащ слой.Тегло на килима: 1,350 кг.Височина: 3-4 мм.Предлага се в бежово - антично злато.Размери на продукта: 80x150 см..
85 лв.
Brand: pw
Килим Maira ,розов.Спецификации:* Материал: Полипропилен и плат (синтетичен полиестер).* Предлага се в розов цвят* Благодарение на състава си се почиства много лесно с прахосмукачка . Избягвайте използването на избелващи препарати или белина.Размер на продукта:Дължина: 80 смШирина: 0,8 смДебели..
89 лв.
Brand: pw
Килим Nina, розовСпецификации:* Материал: 100% плат (синтетичен полиестер)* Предлага се в розов цвят с декоративен помпон* Изработен от издръжливи материали* Благодарение на своя състав е много лесен за почистване с прахосмукачка. Избягвайте използването на избелващи препарати или белина.Размер..
94 лв.
Brand: pw
Килим Nina, сивСпецификации:* Материал: 100% плат (синтетичен полиестер) * Предлага се в сив цвят с декоративен помпон* Изработен от издръжливи материали* Благодарение на своя състав е много лесен за почистване с прахосмукачка. Избягвайте използването на избелващи препарати или белина.Разм..
94 лв.
Brand: pw
Килимче за детска стая Javan, розов.Спецификации:* Материал: Полиестерна тъкан с високо качество и издръжливост.* Състав: Полиестер.* Предлага се в розов цвят.* Благодарение на състава си се почиства много лесно с прахосмукачка. Избягвайте използването на избелващи препарати или белина.Раз..
94 лв.
Brand: pw
* Материал: Плетена юта с естествен произход, високо качество и издръжливост. Екологичен материал, произведен от растението юта.* Състав: 92% юта, 8% памук* Предлага се в естествен цвят, с черна рамка.* Ръчно изработена конструкция с издръжливи материали без специални разходи за поддръжка* Благ..
95 лв.
Brand: pw
* Материал: Плетена юта с естествен произход, високо качество и издръжливост. Екологичен материал, произведен от растението юта.* Състав: 98% юта, 2% полиестер* Предлага се в естествен цвят* Ръчно изработена конструкция с издръжливи материали без специални разходи за поддръжка* Благодарение на ..
109 лв.
Brand: pw
* Материал: Плат от памук, полиестер и вискоза с изключително качество* Състав: 85% памук, 10% полиестер, 5% вискоза* Неговият памучен състав го прави приятен за кожата с изключително мека текстура. Екологичен материал, щадящ околната среда. Най-добрият избор за летните месеци и не само!* ..
125 лв.
Brand: pw
* Материал: Плетена юта от естествен произход и плат (полиестер) с високо качество и издръжливост. Екологичен материал, произведен от растението юта.* Състав: 98% юта, 2% полиестер* Предлага се в естествен цвят* Ръчно изработена конструкция от издръжливи материали без специални разходи за поддр..
125 лв.
Brand: pw
Състав: 100% полиестер с изключително качество и устойчивост на износване и времеФорма: ПравоъгълнаДолна повърхност: 100% полиестер с нехлъзгащ слой.Тегло на килима: 2,420 кг.Височина на купчината: 3-4 мм.Предлага се в сиво-златист цвят.Размери на продукта: 120x180 см..
139 лв.
Показани са от 1 до 20 от 28 резултата (2 страници)